
Nemme og lækre fiskefrikadeller, – milde og smagfulde.
Der er altså ikke noget bedre end en klassiske hjemmelavede fiskefrikadelle, – pandestegt og serveret på rugbrød med remoulade og masser af frisk mikrogrønt på toppen, uhmm.
Det er drøn nemt at lave hjemmelavede fiskefrikadeller. Denne opskrift tager udgangspunkt i en fersk fiskefars fra fiskehandleren, – disse er lavet med gulslaksefars.
Du kan også lave hjemmelavede fiskefrikadeller med rester af fersk fisk du måtte have liggende, – se denne opskrift – klik her.
Hjemmelavede fiskefrikadeller kan også serveres med kartfoler og persillesauce, med en god spidskålssalat, stuvet hvidkål, stuvet spinat eller lignende.

Pandestegte fiskefrikadeller
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 900 g fersk fiskefars – jeg har brugt guldlaksefars
- 1 stort løg, finthakket
- 3 spsk dild, finthakket
- 1-2 dl mælk
- 2 æg
- 2 spsk hvedemel
- 1 1/2 tsk salt
- Friskkværnet peber
- Rapsolie og smør til stegning
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Rør fiskefarsen sammen løg, dild, æg, mel, salt og godt med friskkværnet peber.*Det er vigtigt at du tjekker at farsen er fersk, og ikke allerede tilsat andre ingredienser.
- Justere konsistensen på farsen med mælk, – tilsæt lidt ad gangen, og rør det godt ind i farsen.Det er meget forskelliget om der skal bruges 1, 1 1/2 eller 2 dl mælk, – så tilsæt til farten er blød men stadig fast.
- Smelt smør og god sjat olie på en pande.
- Form fiskefrikadellerne med en ske, i hånden eller hvordan du forertækker det. Læg dem på panden, mas dem let flade og steg dem til de er gyldne på begge sider. *Se video over opskriften.
- Server fiskefrikadellerne med kartofler og persillesauce eller på en skive groft rugbrød med en sprød spidskålssalat ved siden af.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.
