Pandestegte fiskefrikadeller - Opskrift på klassiske fiskefrikadeller

Pandestegte fiskefrikadeller

Pandestegte fiskefrikadeller
Opskrift på nemme og lækre klassiske fiskefrikadeller.
Disse er lavet med guldlaks, - men brug den type fisk du foretrækker.
Pandestegte fiskefrikadeller - Opskrift på klassiske fiskefrikadeller

Nemme og lækre fiskefrikadeller, – milde og smagfulde.
Der er altså ikke noget bedre end en klassiske hjemmelavede fiskefrikadelle, – pandestegt og serveret på rugbrød med remoulade og masser af frisk mikrogrønt på toppen, uhmm.
Det er drøn nemt at lave hjemmelavede fiskefrikadeller. Denne opskrift tager udgangspunkt i en fersk fiskefars fra fiskehandleren, – disse er lavet med gulslaksefars.
Du kan også lave hjemmelavede fiskefrikadeller med rester af fersk fisk du måtte have liggende, – se denne opskrift – klik her.
Hjemmelavede fiskefrikadeller kan også serveres med kartfoler og persillesauce, med en god spidskålssalat, stuvet hvidkål, stuvet spinat eller lignende.

Pandestegte fiskefrikadeller - Opskrift på klassiske fiskefrikadeller

Pandestegte fiskefrikadeller

Opskrift på nemme og lækre klassiske fiskefrikadeller.
Disse er lavet med guldlaks, – men brug den type fisk du foretrækker.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 7 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Dansk
Nøgleord: Fisk, Nem aftensmad, Sund mad, Ugens fisk
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal4 personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

  • 900 g fersk fiskefars – jeg har brugt guldlaksefars
  • 1 stort løg, finthakket
  • 3 spsk dild, finthakket
  • 1-2 dl mælk
  • 2 æg
  • 2 spsk hvedemel
  • 1 1/2 tsk salt
  • Friskkværnet peber
  • Rapsolie og smør til stegning

Sådan gør du

  • Rør fiskefarsen sammen løg, dild, æg, mel, salt og godt med friskkværnet peber.
    *Det er vigtigt at du tjekker at farsen er fersk, og ikke allerede tilsat andre ingredienser.
  • Justere konsistensen på farsen med mælk, – tilsæt lidt ad gangen, og rør det godt ind i farsen.
    Det er meget forskelliget om der skal bruges 1, 1 1/2 eller 2 dl mælk, – så tilsæt til farten er blød men stadig fast.
  • Smelt smør og god sjat olie på en pande.
  • Form fiskefrikadellerne med en ske, i hånden eller hvordan du forertækker det. Læg dem på panden, mas dem let flade og steg dem til de er gyldne på begge sider. *Se video over opskriften.
  • Server fiskefrikadellerne med kartofler og persillesauce eller på en skive groft rugbrød med en sprød spidskålssalat ved siden af.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.

Pandestegte fiskefrikadeller - Opskrift på klassiske fiskefrikadeller
Pandestegte fiskefrikadeller – Opskrift på klassiske fiskefrikadeller

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)