
Lækker, cremet og fuldstændig fantastisk pizza bianco med masser af skøn smag.
Pizzaen er toppet med masser af mozzarella, cremet mascarpone, pesto, kylling og sød kartoffel, – og til sidste rigeligt frisk ruccola og ristede pinjekerner. En virkelig lækker kombination med masser af smag.

Pizza bianco med mascarpone, sød kartoffel og kylling
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej - klik her
- 2
kyllingebryster, kogt eller stegt (eller anden tilberedt reste kylling)
- 2
søde kartofler
-
3-4 mozzarella, åbnet og drænet for væde
- 200 g
mascarpone
- 1 dl
god pesto, - prøv denne lækre grønne pesto
- 2 store håndfulde
ruccola
- 30 g
pinjekerner, ristede
-
Salt og peber
Sådan gør du
- Skær kyllingen i mundrette stykker.
- Skræl de søde kartofler og skær dem i tynde skriver, - gerne på mandolinjern.
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
- Fordel mozzarella, mascarpone, pesto og sød kartoffel på bundene.
- Top med kylling og krydr med salt og peber.
- Bag pizzaerne til de er gyldne og sprøde, - i ovn, ca. 15 min ved 250 grader.
- Top pizzaerne med frisk ruccola og ristede pinjekerner.



