
Lækker sprød pizzabund toppet med alt det bedste fra en klassisk burger, – oksekød, sprød salat, tomat, løg og hjemmelavet burgerdressing.
Sådan en skøn salatpizza er et super lækkert og lidt anderledes alternativ til den klassiske pizza topping, – og de sprøde kolde og friske elementer klæder denne pizza super godt. Slut af med den lækreste hjemmelavede burgerdressing, – så bliver det altså ikke meget bedre. En klar favorit herhjemme.

Burger pizza
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej – klik her
- 1 portion pizzasauce – klik her
Topping
- 250 g
hakket oksekød
- 350 g
revet cheddar
- 1/2
iceberg salat, fintsnittet
- 2
tomater, skåret i skiver
- 1
lille løg, skåret i ringe
- 1 portion burgerdressing
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
Tomatsauce
- Steg løg og hvidløg af i en gryde med lidt olivenolie.
- Tilsæt de flåede tomater og krydderier og lad saucen simre i min. 30 min, – eller til væden er fordampet. Smagen bliver mere intens jo længere tid den står.
- Tilsæt til sidst friske basilikumsblade og stil til side.
Topping
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
- Smør pizzabunden med tomatsauce og fordel en god håndfuld cheddar på hver, – gem lidt til bagefter.
- Top med klatter af råt oksekød og drys det sidste cheddar over, – krydr med salt og peber.
- Bag pizzaerne i ca. 15 min. ved 250 grader.
- Lad pizzaen hvile et øjeblik inden de toppes med masser af finthakket iceberg, friske tomater, løgringe og hjemmelavet burgerdressing.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.


