Pizza napoletana - Pizza med frisk mozzarella, tomatsauce og basilikum
Opskrift på den skønneste pizza med bøffel mozzarella, frisk basilikum og pizzasauce.

Frisk og lækker pizza med ganske få ingredienser, – enkelt og med masser af smag.
Denne pizza minder meget om en pizza margherita, – samme skønne smag og enkelthed, dog er den inden servering toppet med frisk bøffelmozzarella hvilke på ingen måde gør den dårligere.
En skøn vegetar pizza med masser af mozzarella, – mildt og delikat.

Pizza napoletana – Pizza med frisk mozzarella, tomatsauce og basilikum
Opskrift på den skønneste pizza med bøffel mozzarella, frisk basilikum og pizzasauce.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Følg mig på Instagram +250.000 følger Gourministeriet på Instagram
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej – klik her
- 1 portion pizzasauce – klik her
Topping
- 4 mozzarellaer, åbnet og drænet for væde
- 2
bøffel mozzarellaer, åbnet og drænet for væde
- 2 store håndfulde
frisk basilikum
-
Salt og peber
-
Olivenolie
Sådan gør du
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
- Smør pizzabunden med tomatsauce og fordel frisk basilikum og mozzarella på bundene.
- Bag pizzaerne i ca. 15 min. ved 250 grader.
- Top med frisk bøffelmozzarella, evt. lidt frisk basilikum, krydr med salt og peber og giv dem lidt olivenolie.



Det skal være San Marzano-tomater så er det en ægte Napoletano 😉
Hej Mike
Du har helt ret – det har jeg også fundet ud af, efter jeg prøvede de første gang 🙂
Simpelthen de bedste tomater 🙂
Kh Dianna