Pizza napoletana - Opskrift og inspiration til pizza topping

Pizza napoletana – Pizza med frisk mozzarella, tomatsauce og basilikum

Pizza napoletana - Opskrift og inspiration til pizza topping
Pizza napoletana - Pizza med frisk mozzarella, tomatsauce og basilikum
Opskrift på den skønneste pizza med bøffel mozzarella, frisk basilikum og pizzasauce.
5 fra 4 stemmer

Få Gourministeriets app – uden reklamer.

Hent den nu i App Store eller Google Play. Læs mere her

Frisk og lækker pizza med ganske få ingredienser, – enkelt og med masser af smag.
Denne pizza minder meget om en pizza margherita, – samme skønne smag og enkelthed, dog er den inden servering toppet med frisk bøffelmozzarella hvilke på ingen måde gør den dårligere.
En skøn vegetar pizza med masser af mozzarella, – mildt og delikat.

Pizza napoletana - Opskrift og inspiration til pizza topping

Pizza napoletana – Pizza med frisk mozzarella, tomatsauce og basilikum

Opskrift på den skønneste pizza med bøffel mozzarella, frisk basilikum og pizzasauce.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 4 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Gourministeriet, Italiensk
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Ændre antal4 Personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

Topping

  • 4 mozzarellaer, åbnet og drænet for væde
  • 2

    bøffel mozzarellaer, åbnet og drænet for væde

  • 2 store håndfulde

    frisk basilikum

  • Salt og peber

  • Olivenolie

Få Gourministeriets app – uden reklamer.

Hent den nu i App Store eller Google Play. Læs mere her

Sådan gør du

  • Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
  • Smør pizzabunden med tomatsauce og fordel frisk basilikum og mozzarella på bundene.
  • Bag pizzaerne i ca. 15 min. ved 250 grader.
  • Top med frisk bøffelmozzarella, evt. lidt frisk basilikum, krydr med salt og peber og giv dem lidt olivenolie.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.

Pizza napoletana - Opskrift og inspiration til pizza topping
Pizza napoletana – Opskrift og inspiration til pizza topping
Pizza napoletana - Opskrift og inspiration til pizza topping
Pizza napoletana – Opskrift og inspiration til pizza topping
Pizza napoletana - Opskrift og inspiration til pizza topping
Vi har købt en Ooni pizza ovn, wow altså, – pizza på bare 3 min.

Kommentarer

  1. Mike Hecchi

    Det skal være San Marzano-tomater så er det en ægte Napoletano 😉

    • Hej Mike

      Du har helt ret – det har jeg også fundet ud af, efter jeg prøvede de første gang 🙂
      Simpelthen de bedste tomater 🙂

      Kh Dianna

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)