
Lækre langtidsgrillede spareribs, – nemme at lave og virkelig lækkert resultat.
Denne metode er perfekt på en høj solskinsdag hvor du alligevel går i haven, og har tid til at hygge dig med madlavningen.
Grill dem ved helt svag varme hvor kun et enkelt blus i den ene side er tændt, og altid over indirekte varme, ellers vil din marinade brænde og blive sort.
Du kan pensle dem med hvilken marinade du ønsker. Vi prøvede en koreansk barbecue marinade vi havde fået af Jes bror, den var virkelig lækker. Alternativt kan du prøve denne opskrift på barbecue marinade.
Server med f.eks. lækre fyldte kartofler, en god salat og friskbagte flutes.

Langtidsstegte spareribs på grill
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 4 stk
ferske spareribs
- 4 dl
marinade efter eget valg, - prøv f.eks. denne lækre barbecue marinade
-
Salt og peber
Sådan gør du
- Krydr benene med salt og peber, og lad dem trække på køkkenbordet, oversækket, i en lille halv time.
- Tænd blusset i den ene side af grillen på helt lavt blus, luk lågen og lad den varme op til 125-140 grader.
- Kom benene på grillen og pensel med en marinade og luk låget.
- Vend benene løbende og sørg for at pensle dem godt hver gang. Det kan være en god ide ar skifte plads på benene, således dem som ligger tættest på varmen ikke tilberedes hurtigere end de andre.
- Lad benene stege i 3-4 timer, til du kan mærke at kødet er lækker mørt.
- Skru til sidst op for alle blus, stadig på minimum, og giv benene varme til marinaden karamelliserer UDEN at brænde på.
- Server med lækker grill tilbehør.
