
Fantastisk nem tomatsalat serveret so tomat carpaccio, – toppet med olivenolie og hjemmelavet italiensk krydderi, – så enkelt og så lækkert.
Denne tomatsalat kræver nogle lækre sødmefyldte tomater, – da det er tomterne der er i fokus her. Olien og det italienske krydderi giver en lækker smag til salaten, men vigtigst af alt er tomaterne.
Jeg har brugt nogle lækre Heirloom tomater i forskellige farver, – det giver et super flot og farverigt udtryk.
Top den evt. med flager af parmesan, feta eller lignende.

Tomat carpaccio – Tomatsalat med italiensk krydderi
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 12 mellem store tomater, gerne forskellige størrelser og farver
- 3 spsk
olivenolie
- 1 spsk italiensk krydderi – klik her
-
Salt og peber
-
Lidt frisk basilikum, hakket
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Skær tomaterne i tynde skiver, – ca. 3-4 mm.
- Anret dem i lag på en tallerken og top med olivenolie.
- Drys med italiensk krydderi og frisk basilikum, og giv tomatsalaen en smule salt og peber.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.


Opskrift på italiensk krydderi?
Hej Lisbet
Den ligger på bloggen 🙂
Du kan blot trykke der hvor der står italiensk krydderi i opskriften, – så kommer du til den 🙂
Kh Dianna