Squash Tzatziki - Lækker og Cremet - Autentisk Opskrift

Squash tzatziki

Squash tzatziki
Opskrift på lækker cremet squash tzatziki - autentisk og lækker.
Squash Tzatziki - Lækker og Cremet - Autentisk Opskrift

Squash tzatziki er en lækker variation af den klassiske græske tzatziki, hvor agurk er erstattet med revet squash.
Denne opskrift bevarer den samme dejlige smag og cremede konsistens, som du kender og elsker, og giver en autentisk mundfuld af det græske køkken.

Squash tzatziki er perfekt som tilbehør til grillmad, i pita, wraps og sandwich, eller serveret med friskbagt flutes eller fladbrød. Den friske smag og cremede tekstur gør denne tzatziki til en favorit, man aldrig bliver træt af.
Den er let at lave og tilføjer lige lidt ekstra til dine måltider.

Uanset om du serverer den til en sommergrillfest, bruger den som dip til grøntsagsstænger, eller som en del af en let frokost, vil denne squash tzatziki med sikkerhed blive en ny favorit på dit middagsbord.

Squash Tzatziki - Lækker og Cremet - Autentisk Opskrift

Squash tzatziki

Opskrift på lækker cremet squash tzatziki – autentisk og lækker.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Salat, Snack, Tilbehør
Køkken: Græsk
Keyword: Grill tilbehør, Sommermad, Squash
Samlet tid: 20 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 1 1/2 squash
  • 400 g græsk yoghurt – gerne 10%
  • 2-3 fed hvidløg, revet eller presset
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk citronsaft
  • Salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Riv squashen groft og krydr med salt – ca. sammen mængde som du vil putte i dressingen.
    Lad det dræne i en sigte i 10-15 minutter, og vrid det derefter fri for væde – helst igennem et klæde.
  • Imens blandes ingredienserne til dressingen – yoghurt, hvidløg, olivenolie og citronsaft.
  • Rør til sidst squashen i, og smag dressingen til med friskkværnet peber og evt. mere salt.
    Opbevar den på køl til den skal serveres.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)