Sprøde og saftige chicken nuggets
Opskrift på de lækreste chicken nuggets som hele familien bliver lettere afhængige af.

Lækre sprøde og saftige chicken nuggets, – en rigtig børne klassiker.
Disse er vendt i bl.a. cornflakes der giver dem en skøn og sprød skorpe, og så har kyllingen trukket i kærnemælk i 6 timer, det gør den ultra mør og saftig.
Vi havde pigerne med i køkkenet i sidste uge hvor de skulle hjælpe med at lave chicken nugget. Det var et kæmpe hit, – pigerne elskede det og valgte at servere deres chicken nuggets med en skål friske grøntsager og lyserøde hjerter.

Sprøde og saftige chicken nuggets
Opskrift på de lækreste chicken nuggets som hele familien bliver lettere afhængige af.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Følg mig på Instagram +250.000 følger Gourministeriet på Instagram
Video af opskriften
Ingredienser
- 800 gram kyllinge inderfilet, eller bryst skåret i mindre stykker
- 1/2 liter
kærnemælk
- 150 g
cornflakes
- 4 dl
hvedemel
- 4 æg, sammenpisket
-
Salt
- 1 l
rapsolie
Sådan gør du
- Fjerne sener og urenheder fra kyllingfileterne, og skær dem derefter i størrelser svarende til lidt større nuggets.
- Vend dem i kærnemælken, dæk skålen til, og lad dem trække på køl i 6-8 timer.
- Blend cornflakes til en fin mel og læg dem i en tallerken.
- Hæl mel i en anden tallerken og krydr med salt.
- Sigt kyllingen fri fra kærnemælk og vend stykkerne i hvedemel, sammenpisket æg og til sidst de blendede cornflages, – sørg for at der er panering på hele stykket.
- Varm olien op i en gryde til den når ca. 160-180 grader.
- Friter stykkerne til de er gyldne og sprøde, og lad dem derefter suge på lidt køkkenrulle.
- Server med en frisk salat, pommes eller i en chicken burger.