Opskrift på de lækreste chicken nuggets som hele familien bliver lettere afhængige af.
Samlet tid 7 minutterminutter
Author Dianna
Ingredienser
800gramkyllinge inderfilet, eller bryst skåret i mindre stykker
1/2liter
kærnemælk
150g
cornflakes
4dl
hvedemel
4æg, sammenpisket
Salt
1l
rapsolie
Sådan gør du
Fjerne sener og urenheder fra kyllingfileterne, og skær dem derefter i størrelser svarende til lidt større nuggets.
Vend dem i kærnemælken, dæk skålen til, og lad dem trække på køl i 6-8 timer.
Blend cornflakes til en fin mel og læg dem i en tallerken.
Hæl mel i en anden tallerken og krydr med salt.
Sigt kyllingen fri fra kærnemælk og vend stykkerne i hvedemel, sammenpisket æg og til sidst de blendede cornflages, - sørg for at der er panering på hele stykket.
Varm olien op i en gryde til den når ca. 160-180 grader.
Friter stykkerne til de er gyldne og sprøde, og lad dem derefter suge på lidt køkkenrulle.
Server med en frisk salat, pommes eller i en chicken burger.