Opskrift på sprød tortilla æggewrap med oksemørbrad, spinat og ost

Sprød tortilla æggewrap med oksemørbrad, spinat og ost

Sprød tortilla æggewrap med oksemørbrad, spinat og ost
Opskrift på sprød tortilla med æg, oksemørbrad, spinat og ost.
Opskrift på sprød tortilla æggewrap med oksemørbrad, spinat og ost

Sprød tortilla æggewrap lavet med en rest kød, spinat og godt med smeltet ost, – den lækreste og nemmeste morgenmad, frokost eller aftensmad.
Du kan bruge en hvilken som helst rest kød du måtte ligge inde med, – og er du til chili, kan det varmt anbefales lige at smøre tortillaen med chilisauce inden wrappen samles på panden.
Jeg laver disse i tide og utid, – det er simpelthen gået hen og blevet en stor favorit herhjemme, – med alverdens fyld. Smagen af den bløde æggemasse med forskelligt fyld, omsluttet af en sprød tortilla smurt med chili, – jeg siger jer det er godt.

Prøv også mine andre udgaver med f.eks. svampe, spinat og ost, mexicansk krydret kylling og grønt eller skinke, grønt og ost.

Opskrift på sprød tortilla æggewrap med oksemørbrad, spinat og ost

Sprød tortilla æggewrap med oksemørbrad, spinat og ost

Opskrift på sprød tortilla med æg, oksemørbrad, spinat og ost.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Bedøm
Ret: Frokost, Hovedret, Morgenmad
Køkken: Dansk, Mexicansk
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 2 personer

Ingredienser

  • 2 store hvede tortillas
  • 4 æg
  • 2 spsk mælk
  • 100 g reste kød, – oksemørbrad eller lignende
  • 2 små håndfulde spinat, grofthakket
  • 1 lille løg, finthakket
  • 100 g revet mozzarella
  • Salt og peber
  • Olie
  • Evt. chilisauce – jeg bruger Chu Chum Original

Sådan gør du

  • Pisk æg og mælk sammen og krydr med salt og peber.
  • Hak kødet groft, – stykkerne må ikke være for store – så bliver wrappen svær at folde.
  • Varm lidt olie på to pander og fordel lige mængder løg og kød på panderne. Steg et par minutter og skru ned til svag varme, – krydr med salt og peber.
  • Tilsæt spinaten og lad den falde sammen, inden æggemassen hældes over, i lige dele på hver pande.
  • Lad æggemassen sætte sig et øjeblik og skub siderne let ind mod midten, så æggemassen er jævn rund, og så den er en smule mindre en tortilla pandekagen.
  • Fordel mozzarellaen på toppen af æggene.
  • Ønsker du chili i din tortilla æggewrap smører du den ene side med chilisauce inden du lægger dem på toppen af æggene, – med chilisiden nedad.
  • Lad tortilla og æggemasse smeltet sammen et øjeblik, inden du vender dem og steger videre på tortilla siden, til denne er sprød – skru evt. lidt op for blusset. Mangler der fedtstof på panden kan tortillaen pensles med en smule olie inden den vendes.
  • Fold den ene side ind mod midten og derefter den anden, så de overlapper hinanden.
  • Tag dine sprøde tortillas ud på et spækbræt, vend dem med samlingen ned ad og skær dem over på midten inden de serveres.
Opskrift på sprød tortilla æggewrap med oksemørbrad, spinat og ost
Opskrift på sprød tortilla æggewrap med oksemørbrad, spinat og ost
Opskrift på sprød tortilla æggewrap med oksemørbrad, spinat og ost
Opskrift på sprød tortilla æggewrap med oksemørbrad, spinat og ost

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*