Mexicansk tortilla æggewarp - Opskrift på mexicansk tortilla

Mexicansk tortilla æggewrap med kylling og grønt

Mexicansk tortilla æggewrap med kylling og grønt
Opskrift på lækker sprød tortilla foldet omkring en cremet omelet med mexicansk kylling.
Mexicansk tortilla æggewarp - Opskrift på mexicansk tortilla

Lækker cremet omelet med mexicansk krydret kylling, grønt og cheddar, svøbt i en sprød tortilla, – nemt og møg lækkert. Denne tortilla æggewrap tager virkelig ingen tid at lave, – den er fyldt med smag, og er et perfekt måltid en sulten morgen, frokost eller aften. Jeg smører altid min tortilla med Chu Chum Original chilisauce inden jeg samler den med omeletten – men det er en smags sag, så gør hvad du synes bedst om.
Opskriften er til to personer, og jeg vil anbefale at lave dem på 2 pander, – så de er færdige samtidig. Alternativt kan du godt lave en enkelt ad gangen, – tortillaen skal nok holde sig varm og sprød til den anden er klar.

Mexicansk tortilla æggewarp - Opskrift på mexicansk tortilla

Mexicansk tortilla æggewrap med kylling og grønt

Opskrift på lækker sprød tortilla foldet omkring en cremet omelet med mexicansk kylling.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 13 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret, Morgenmad
Køkken: Mexicansk
Samlet tid: 20 minutter
Ændre antal2 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 2 store hvede tortillas
  • 4 æg
  • 2 spsk mælk
  • 100 g tilberedt kylling
  • 1/2 peberfrugt, skåret i små tern
  • 1 forårsløg, fintsnittet
  • 60 g sorte bønner
  • 100 g revet cheddar
  • 1 tsk hjemmelavet mexicansk krydderi – eller taco mix
  • Salt og peber
  • Olie
  • Evt. chilisauce – jeg bruger Chu Chum Original
  • 1 avocado, skåret i tern
  • 1 tomat, skåret i tern
  • Creme fraiche, persille, lidt sorte bønner og chiliflager til toppen

Sådan gør du

  • Pisk æg og mælk sammen og krydr med salt og peber.
  • Varm lidt olie på to pander og fordel lige mængder peberfrugt, kylling og forårsløg på panderne. Steg et par minutter, krydr med mexicansk krydderi, salt og peber og skru ned til svag varme.
  • Fordel fyldet rundt på panderne så det ligger jævnt, og hæld æggemassen over, – lige dele på hver pande.
  • Lad æggemassen sætte sig et øjeblik og skub siderne let ind mod midten, så æggemassen er jævn rund, og så den er en smule mindre en tortilla pandekagen.
  • Fordel bønner og revet cheddar på toppen af æggene.
  • Ønsker du chili i din tortilla æggewrap smører du den ene side med chilisauce inden du lægger dem på toppen af æggene, – med chilisiden nedad.
  • Lad tortilla og æggemasse smeltet sammen et øjeblik, inden du vender dem og steger videre på tortilla siden, til denne er sprød – skru evt. lidt op for blusset. Mangler der fedtstof på panden kan tortillaen pensles med en smule olie inden den vendes.
  • Fold den ene side ind mod midten og derefter den anden, så de overlapper hinanden.
  • Tag dine sprøde tortillas ud på et spækbræt, vend dem med samlingen ned ad og skær dem over på midten inden de serveres.
    Top med iskold creme fraiche, persille, tomat, avocado og chiliflager.
Mexicansk tortilla æggewarp - Opskrift på mexicansk tortilla
Mexicansk tortilla æggewarp – Opskrift på mexicansk tortilla

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)