Spinatsalat - Opskrift på grov salat med grønkål og spinat

Spinatsalat med grønkål

Lækker sprød og grov salat med masser af fibre, vendt i en lækker dressing og toppet med sprøde kikærter.
Super nem og perfekt tilbehør til både sommerens grille eller efterårets fadretter.

Spinatsalat med grønkål

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 15 min.

Opskrift på en lækker spinatsalat med grønkål

Ingredienser

  • 3 håndfulde babyspinat eller feldsalat
  • 2 håndfulde groft hakket grønkål
  • 1 lille håndfuld finthakket persille
  • 1 agurk i små tern (uden kerner)
  • Ristede kikærter med cayenne eller Saltede mandler
  • Dressing
  • 1 spsk god mørk balsamico
  • 1 spsk grov sennep
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 tsk blomsterhonning
  • 1 dl god olivenolie
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

1

Pisk balsamico, sennep, citron og honning sammen i en skål.

2

Tilsæt olivenolien lidt ad gangen og pisk den godt ind i blandingen. Piskes der ikke ordentligt risikerer man at dressingen skiller.

3

Smag til med salt og peber.

4

Vend dressingen i salaten inden servering og top salaten med sprøde kikærter eller saltede mandler.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*