Spinatsalat med frisk grønkål, ristede kikærter og vinaigrette.
En lækker sprød og grov salat med masser af kostfibre. Server den som tilbehør til grillen, til en helstegt kylling, koteletter eller lignende.
Super nem at lave, mild og lækker i smagen og med masser af skønne strukturer og smag.
Salat med spinat og grønkål er derudover pakket med masser af vitaminer og mineraler, – så det er bare med at dykke dybt i salatskålen når de grønne grøntsager er på bordet.
Spinatsalat med grønkål
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 3 håndfulde
babyspinat eller feldsalat
- 2 håndfulde grønkål, grofthallet
- 1 håndfuld persille, finthakket
- 1 agurk, skåret i små tern (uden kerner) Ristede kikærter med cayenne eller Saltede mandler
- Ristede kikærter – klik her for opskrift eller
- Saltede mandler – klik her for opskrift
Dressing
- 3 spsk god olivenolie
- 1 spsk
god mørk balsamico
- 1 spsk
grov sennep
- 1 spsk
citronsaft
- 1 tsk honning
-
Salt og peber
Sådan gør du
- Pisk balsamico, sennep, citron og honning sammen i en skål.
- Tilsæt olivenolien lidt ad gangen, og pisk den godt ind i blandingen. Smag til med salt og peber.
- Vend dressingen i salaten inden servering, og top salaten med sprøde kikærter eller saltede mandler.