
Lækker sprød og grov salat med masser af fibre, vendt i en lækker dressing og toppet med sprøde kikærter.
Super nem og perfekt tilbehør til både sommerens grille eller efterårets fadretter.

Spinatsalat med grønkål
Opskrift på en lækker spinatsalat med grønkål
Udskriv
Pin
Bedøm
Antal: 4 Personer
Ingredienser
- 3 håndfulde
babyspinat eller feldsalat
- 2 håndfulde
groft hakket grønkål
- 1 lille håndfuld finthakket persille
- 1 agurk i små tern (uden kerner) Ristede kikærter med cayenne eller Saltede mandler
Dressing
- 1 spsk
god mørk balsamico
- 1 spsk
grov sennep
- 1 spsk
citronsaft
- 1 tsk
blomsterhonning
- 1 dl
god olivenolie
-
Salt og peber
Sådan gør du
- Pisk balsamico, sennep, citron og honning sammen i en skål.
- Tilsæt olivenolien lidt ad gangen og pisk den godt ind i blandingen. Piskes der ikke ordentligt risikerer man at dressingen skiller.
- Smag til med salt og peber.
- Vend dressingen i salaten inden servering og top salaten med sprøde kikærter eller saltede mandler.