Lækker sprød og grov salat med masser af fibre, vendt i en lækker dressing og toppet med sprøde kikærter.
Super nem og perfekt tilbehør til både sommerens grille eller efterårets fadretter.
Spinatsalat med grønkål
Opskrift på en lækker spinatsalat med grønkål
Ingredienser
- 3 håndfulde babyspinat eller feldsalat
- 2 håndfulde groft hakket grønkål
- 1 lille håndfuld finthakket persille
- 1 agurk i små tern (uden kerner)
- Ristede kikærter med cayenne eller Saltede mandler
- Dressing
- 1 spsk god mørk balsamico
- 1 spsk grov sennep
- 1 spsk citronsaft
- 1 tsk blomsterhonning
- 1 dl god olivenolie
- Salt og peber
Fremgangsmåde
Pisk balsamico, sennep, citron og honning sammen i en skål.
Tilsæt olivenolien lidt ad gangen og pisk den godt ind i blandingen. Piskes der ikke ordentligt risikerer man at dressingen skiller.
Smag til med salt og peber.
Vend dressingen i salaten inden servering og top salaten med sprøde kikærter eller saltede mandler.