Spidskålswrap med hytteost - Hytteost wrap grøntsager
Opskrift på lækreste hytteost- og grøntsagswraps - proteinwrap der mætter længe.
Ret Frokost, Hovedret
Køkken Dansk
Nøgleord Hytteost brød, Ægge wrap
Samlet tid 45 minutterminutter
Servings 2personer
Calories 286kcal
Ingredienser
150ghytteost
4æg
125gspidskål, fintsnittet
125ggulerødder, groftrevet
2spsksesam (kan undlades)
Salt og friskkværnet peber
Forslag til fyld
Kyllingkebab
Salat
Rødløg
Tomat
Dressing
Sådan gør du
Hæld hytteost og æg i en minihakker, krydr med salt og friskkværnet peber og blend det sammen.
Hæld spidskål, gulerødder og æggemasse i en skål, tilsæt evt. sesam og rør det godt sammen.
Fordel det på en bageplade beklædt beklædt med bagepapir. Brug en spatel eller lignende til at fordel det i et tyndt lag.
Bag hytteostwrappen i en forvarmet ovn ved 180 grader, varmluft, i ca. 30 minutter.
Lad den køle let af inden den fjernes fra bagepapiret og fyldes som ønsket.
Jeg vender den så toppen vender ud af, den har en fin struktur. Derefter smører jeg den med chilisauce og dressing, og fylder den her med kyllingekebab, salat, tomat og rødløg. Rul den sammen på den bredde eller smalle led - det er op til dig.