Smørstegt bakskuld med rugbrød og remoulade
Opskrift på smørstegt bakskuld med hjemmerørt remoulade

Smørstegt bakskuld serveret med hjemmelavet remoulade og friskbagt rugbrød.
En super simpel og ultra lækker frokost ret der bare smager helt fantastisk.
Du skal nok ikke forvente at din fiskehandler ligger inde med bakskuld, men de fleste kan bestille det hjem, og du skal regne med en pris på omkring 20-40 kr. per stk. alt efter størrelse.

Smørstegt bakskuld med rugbrød og remoulade
Opskrift på smørstegt bakskuld med hjemmerørt remoulade
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 4
store eller 8 mindre bakskuld
- 4 skiver
godt groft rugbrød
- 2 dl
god remoulade, – prøv min opskrift på hjemmelavede remoulade
- 100 g
smør
-
Lidt olie
-
Krydderurter til toppen
-
Evt. citronfileter
Gourministeriet Premium
INGEN REKLAMER – Gourministeriets app (iOS & Android) – Gem favoritter – Notifikationer & meget mere… Bestil her – Fra 25 kr..Sådan gør du
- Flå bakskuldene, – det lyder sværere end det er. Du starter med at klippe finnerne af inkl. halefinnen, herefter laver du et lille snit ved hovedet ned mod skindet, således du kan få fat og herefter trækker du skindet af. Er dine bakskuld frosne kan du med fordel flå dem direkte fra fryseren, det gør det noget nemmere.
- Smelt smør og olie på en pande, og steg dem ved middel varme i ca. 5 min. på hver side, – det er vigtigt at fisken ikke bliver branket.
- Server den stegte bakskuld med frisk groft rugbrød, remoulade, krydderurter og citronfileter.

