Lækre sliders med bøffer af plantefars toppet med ærtehummus og syltede rødløg, – serveres i lækre hjemmebagte sliders burgerboller.
Utrolig lækker smag, super nemme at lave, – og perfekte til tapasbordet, studenterfesten og fødselsdagen. Eller bare fordi du har lyst til en lækker vegetarburger/slider med masser af smag.
Sliders med vegetarbøf og ærtehummus
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 12
sliders burger boller, - prøv denne lækre opskrift
- 420 g
plantefars
-
Sprøde grønne salater
-
Ærteskud
- 1 portion
- 24 ringe syltede rødløg
-
Evt. salt og peber
-
Olie
Sådan gør du
- Del plantefarsen i 12 lige store stykker på 35 g/stk.
- Form til små bøffer, og krydr evt. med salt og peber, - læs på pakken om der allerede er tilsat salt og peber i farsen.
- Varm en smule olie på en pande, og steg bøfferne i et par minutter på hvad side, til de er gyldne og gennemvarme.
- Lun i mellemtiden burgerbollerne i ovnen, ca. 4 min. ved 200 grader.
- Smør underbollen med ærtehummus, top med salater og ærteskud og læg plantebøffen ovenpå. Læg et par ringe af syltede rødløg og slut af med topbollen der også smøres med ærtehummus.