Sliders med chili/hvidløgsrejer - Sliders med gambas al ajillo

Sliders med chili/hvidløgsrejer og dilddressing

Sliders med chili/hvidløgsrejer og dilddressing
Opskrift på fantastiske sliders med chili/hvidløgsrejer a la Gambas al ajillo.
Skal de serveres til frokost/aften vil jeg anbefale 3-4 sliders pr. person.
Sliders med chili/hvidløgsrejer - Sliders med gambas al ajillo

Eventyrlige sliders fyldt med lækre chili/hvidløgsrejer a la Gambas al ajillo, dilddressing og sprød salat.
Virkelig enkelt og virkelig lækkert, – perfekt til både frokost og aftensmad, eller som små appetizers når der er gæster, – dog med en lille tallerken under 😉
De er super nemme at lave, og så smager de virkelig bare af en bid af himmelen.

Sliders med chili/hvidløgsrejer - Sliders med gambas al ajillo

Sliders med chili/hvidløgsrejer og dilddressing

Opskrift på fantastiske sliders med chili/hvidløgsrejer a la Gambas al ajillo.
Skal de serveres til frokost/aften vil jeg anbefale 3-4 sliders pr. person.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.43 fra 7 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 45 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 16 sliders - prøv min fantastiske opskrift på mini burgerboller
  • Sprød salat, - crisp eller lignende

Chili/ hvidløgsrejer

  • 600 g

    rå tigerrejer

  • 1

    rød chili

  • 8 fed

    hvidløg, fint revet eller presset

  • 2 håndfulde

    persille, finthakket

  • 100 g

    smør

  • 1 dl

    olivenolie

  • Salt og peber

Dilddressing

  • 2 dl

    creme fraiche

  • 2 spsk

    mayonnaise

  • 1/2 tsk

    dijon

  • 1 spsk

    citronsaft

  • 1/4 tsk

    chilipulver

  • 1

    bdt. frisk dild, finthakket

  • Salt og peber

Sådan gør du

Dilddressing

  • Bland alle ingredienserne til dressingen, og smag til med salt og peber. Opbevar den på køl til den skal serveres.

Chili/hvidløgsrejer

  • Rens og pil rejerne, sørg for at fjerne tarmen både oppe og nede. Dup dem tørre med lidt køkkenrulle.
  • Snit chilien, smag den og vurder ud fra styrken hvor meget du ønsker i blandingen.
  • Bland smør, olie, chili og hvidløg i en kasserolle, krydr med salt og peber, og lad det simre i 10-15 min. så blandingen tager god smag. Tilsæt persillen til sidst.
  • Hæld rejerne i et lille tæt fad, overhæld dem med olieblandingen og bag dem i en forvarmet ovn i 10 min. ved 200 grader, - almindelig ovn.

Anretning

  • Lun burgerbollerne 2-5 minutter ved 180 grader eller som beskrevet på pakken.
  • Smør alle bollerne med dilddressing, top underbollerne med salatblade og 3-4 rejer på hver.
  • Dryp en smule olie ud over rejerne, sørg for at få godt med chili og hvidløg med, slut af med top bollen og server straks.
Sliders med chili/hvidløgsrejer - Sliders med gambas al ajillo
Sliders med chili/hvidløgsrejer – Sliders med gambas al ajillo
Sliders med chili/hvidløgsrejer - Sliders med gambas al ajillo
Sliders med chili/hvidløgsrejer – Sliders med gambas al ajillo

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)