Sliders med chili/hvidløgsrejer - Sliders med gambas al ajillo

Sliders med chili/hvidløgsrejer og dilddressing

Hvad synes du?


Eventyrlige sliders fyldt med lækre chili/hvidløgsrejer a la Gambas al ajillo, dilddressing og sprød salat.
Virkelig enkelt og virkelig lækkert, – perfekt til både frokost og aftensmad, eller som små appetizers når der er gæster, – dog med en lille tallerken under 😉
De er super nemme at lave, og så smager de virkelig bare af en bid af himmelen.

Sliders med chili/hvidløgsrejer og dilddressing

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 45 min + evt. burgerboller

Opskrift på fantastiske sliders med chili/hvidløgsrejer a la Gambas al ajillo.
Skal de serveres til frokost/aften vil jeg anbefale 3-4 sliders pr. person.

Ingredienser

  • 12-16 sliders - prøv min fantastiske opskrift på mini burgerboller
  • Sprød salat, - crisp eller lignende
  • Chili/ hvidløgsrejer
  • 600 g rå tigerrejer
  • 1 rød chili
  • 8 fed hvidløg, fint revet eller presset
  • 2 håndfulde persille, finthakket
  • 100 g smør
  • 1 dl olivenolie
  • Salt og peber
  • Dilddressing
  • 2 dl creme fraiche
  • 2 spsk mayonnaise
  • 1/2 tsk dijon
  • 1 spsk citronsaft
  • 1/4 tsk chilipulver
  • 1 bdt. frisk dild, finthakket
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

1

Dilddressing Bland alle ingredienserne til dressingen, og smag til med salt og peber. Opbevar den på køl til den skal serveres.

2

Chili/hvidløgsrejer Rens og pil rejerne, sørg for at fjerne tarmen både oppe og nede. Dup dem tørre med lidt køkkenrulle.

3

Snit chilien, smag den og vurder ud fra styrken hvor meget du ønsker i blandingen.

4

Bland smør, olie, chili og hvidløg i en kasserolle, krydr med salt og peber, og lad det simre i 10-15 min. så blandingen tager god smag. Tilsæt persillen til sidst.

5

Hæld rejerne i et lille tæt fad, overhæld dem med olieblandingen og bag dem i en forvarmet ovn i 10 min. ved 200 grader, - almindelig ovn.

6

Anretning Lun burgerbollerne 2-5 minutter ved 180 grader eller som beskrevet på pakken.

7

Smør alle bollerne med dilddressing, top underbollerne med salatblade og 3-4 rejer på hver.

8

Dryp en smule olie ud over rejerne, sørg for at få godt med chili og hvidløg med, slut af med top bollen og server straks.

Sliders med chili/hvidløgsrejer - Sliders med gambas al ajillo
Sliders med chili/hvidløgsrejer – Sliders med gambas al ajillo
Sliders med chili/hvidløgsrejer - Sliders med gambas al ajillo
Sliders med chili/hvidløgsrejer – Sliders med gambas al ajillo

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*