Sliders med chili/hvidløgsrejer - Sliders med gambas al ajillo

Sliders med chili/hvidløgsrejer og dilddressing

Sliders med chili/hvidløgsrejer og dilddressing
Opskrift på fantastiske sliders med chili/hvidløgsrejer a la Gambas al ajillo.
Sliders med chili/hvidløgsrejer - Sliders med gambas al ajillo

Eventyrlige sliders fyldt med lækre chili/hvidløgsrejer a la Gambas al ajillo, dilddressing og sprød salat.
Virkelig enkelt og virkelig lækkert, – perfekt til både frokost og aftensmad, eller som små appetizers når der er gæster, – dog med en lille tallerken under 😉
De er super nemme at lave, og så smager de virkelig bare af en bid af himmelen.

Sliders med chili/hvidløgsrejer - Sliders med gambas al ajillo

Sliders med chili/hvidløgsrejer og dilddressing

Opskrift på fantastiske sliders med chili/hvidløgsrejer a la Gambas al ajillo.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.43 fra 7 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Appetizer, Frokost, Hovedret, Snack
Køkken: Spansk
Nøgleord: Burger, Sliders
Samlet tid: 45 minutter
Ændre antal16 stk
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

  • 16 sliders – prøv min fantastiske opskrift på mini burgerboller
  • Sprød salat, – crisp eller lignende

Chili/ hvidløgsrejer

  • 600 g

    rå tigerrejer

  • 1

    rød chili

  • 8 fed

    hvidløg, fint revet eller presset

  • 2 håndfulde

    persille, finthakket

  • 100 g

    smør

  • 1 dl

    olivenolie

  • Salt og peber

Dilddressing

  • 2 dl

    creme fraiche

  • 2 spsk

    mayonnaise

  • 1/2 tsk

    dijon

  • 1 spsk

    citronsaft

  • 1/4 tsk

    chilipulver

  • 1

    bdt. frisk dild, finthakket

  • Salt og peber

Sådan gør du

Dilddressing

  • Bland alle ingredienserne til dressingen, og smag til med salt og peber. Opbevar den på køl til den skal serveres.

Chili/hvidløgsrejer

  • Rens og pil rejerne, sørg for at fjerne tarmen både oppe og nede. Dup dem tørre med lidt køkkenrulle.
  • Snit chilien, smag den og vurder ud fra styrken hvor meget du ønsker i blandingen.
  • Bland smør, olie, chili og hvidløg i en kasserolle, krydr med salt og peber, og lad det simre i 10-15 min. så blandingen tager god smag. Tilsæt persillen til sidst.
  • Hæld rejerne i et lille tæt fad, overhæld dem med olieblandingen og bag dem i en forvarmet ovn i 10 min. ved 200 grader, – almindelig ovn.

Anretning

  • Lun burgerbollerne 2-5 minutter ved 180 grader eller som beskrevet på pakken.
  • Smør alle bollerne med dilddressing, top underbollerne med salatblade og 3-4 rejer på hver.
  • Dryp en smule olie ud over rejerne, sørg for at få godt med chili og hvidløg med, slut af med top bollen og server straks.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.

Energi (KJ/kcal) : 249 kcal
Protein (g) : 8g
Fedt (g) : 16g
Kulhydrat (g) : 18 g
Mættede fedtsyrer : 6 g
Sukkerarter : 3 g
Salt : 278 mg

Sliders med chili/hvidløgsrejer - Sliders med gambas al ajillo
Sliders med chili/hvidløgsrejer – Sliders med gambas al ajillo
Sliders med chili/hvidløgsrejer - Sliders med gambas al ajillo
Sliders med chili/hvidløgsrejer – Sliders med gambas al ajillo

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)