
Eventyrlige sliders fyldt med lækre chili/hvidløgsrejer a la Gambas al ajillo, dilddressing og sprød salat.
Virkelig enkelt og virkelig lækkert, – perfekt til både frokost og aftensmad, eller som små appetizers når der er gæster, – dog med en lille tallerken under 😉
De er super nemme at lave, og så smager de virkelig bare af en bid af himmelen.

Sliders med chili/hvidløgsrejer og dilddressing
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 16 sliders – prøv min fantastiske opskrift på mini burgerboller
-
Sprød salat, – crisp eller lignende
Chili/ hvidløgsrejer
- 600 g
rå tigerrejer
- 1
rød chili
- 8 fed
hvidløg, fint revet eller presset
- 2 håndfulde
persille, finthakket
- 100 g
smør
- 1 dl
olivenolie
-
Salt og peber
Dilddressing
- 2 dl
creme fraiche
- 2 spsk
mayonnaise
- 1/2 tsk
dijon
- 1 spsk
citronsaft
- 1/4 tsk
chilipulver
- 1
bdt. frisk dild, finthakket
-
Salt og peber
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
Dilddressing
- Bland alle ingredienserne til dressingen, og smag til med salt og peber. Opbevar den på køl til den skal serveres.
Chili/hvidløgsrejer
- Rens og pil rejerne, sørg for at fjerne tarmen både oppe og nede. Dup dem tørre med lidt køkkenrulle.
- Snit chilien, smag den og vurder ud fra styrken hvor meget du ønsker i blandingen.
- Bland smør, olie, chili og hvidløg i en kasserolle, krydr med salt og peber, og lad det simre i 10-15 min. så blandingen tager god smag. Tilsæt persillen til sidst.
- Hæld rejerne i et lille tæt fad, overhæld dem med olieblandingen og bag dem i en forvarmet ovn i 10 min. ved 200 grader, – almindelig ovn.
Anretning
- Lun burgerbollerne 2-5 minutter ved 180 grader eller som beskrevet på pakken.
- Smør alle bollerne med dilddressing, top underbollerne med salatblade og 3-4 rejer på hver.
- Dryp en smule olie ud over rejerne, sørg for at få godt med chili og hvidløg med, slut af med top bollen og server straks.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.

