skinkeschnitzel Med rodfrugter

Skinkeschnitzel med ovnbagte rodfrugter

Skinkeschnitzel med ovnbagte rodfrugter
Opskrift på skinkeschnitzel med ovnbagte rodfrugter
skinkeschnitzel Med rodfrugter

En klassisk skinkeschnitzel får vi desværre alt for sjældent, for det er virkelig en lækker ret og man kan servere den på utallige måder. Enten helt klassisk med brasede kartofler, dreng og kogte ærter eller som her hvor vi har lavet nogle ovnbagte rodfrugter og en estragon mayo til.
Dette indlæg minder mig om at vi skal lave det lidt oftere, for hold nu op hvor det smager lækkert, og så er det ganske simpelt at gå til.

skinkeschnitzel Med rodfrugter

Skinkeschnitzel med ovnbagte rodfrugter

Opskrift på skinkeschnitzel med ovnbagte rodfrugter
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 4

    skinkeschnitzler

  • 2

    æg

  • 2 dl

    hvedemel

  • 3 dl

    rasp

  • 1 tsk

    salt

  • Smør og olie til stegning

  • 800 g

    blandede rodfrugter i mundrette stykker og stave

  • 1 spsk

    olivenolie

  • Salt og peber

  • Ærter til topping

  • Dip efter ønske

Sådan gør du

  • Bland rasp og salt i en dyb tallerken.
  • Bank schnitzlerne ud, vend dem i mel, æg og derefter raspblandingen.
  • Stil dem til side og lad dem hvile et øjeblik.
  • Ved dine udskårne rodfrugter i lidt olivenolie og drys med salt og andre krydderier hvis det ønskes.
  • Bag dem i midten af ovnen i ca. 30 min. ved 180 grader, - de skal gerne blive let sprøde.
  • Steg schnitzlerne i rigeligt smør og lidt olie på panden til de er fine gyldne på begge sider, - ca. 3-4 min. på hver side.
  • Server med bagte rodfrugter toppet med kogte ærter og krydderurter.

Noter

Til denne skinkeschnitzel har vi serveret en hurtig estragon mayo, - og det er egentlig bare Hellmann mayo blandet med lidt cremefraiche, et pift citron, lidt friskkværnet peber og en god mængde tørret estragon.
Havde jeg har frisk estragon stående havde jeg klar brugt det.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)