Opskrift på skinkeschnitzel med ovnbagte rodfrugter
Servings 4Personer
Author Dianna
Ingredienser
4
skinkeschnitzler
2
æg
2dl
hvedemel
3dl
rasp
1tsk
salt
Smør og olie til stegning
800g
blandede rodfrugter i mundrette stykker og stave
1spsk
olivenolie
Salt og peber
Ærter til topping
Dip efter ønske
Sådan gør du
Bland rasp og salt i en dyb tallerken.
Bank schnitzlerne ud, vend dem i mel, æg og derefter raspblandingen.
Stil dem til side og lad dem hvile et øjeblik.
Ved dine udskårne rodfrugter i lidt olivenolie og drys med salt og andre krydderier hvis det ønskes.
Bag dem i midten af ovnen i ca. 30 min. ved 180 grader, - de skal gerne blive let sprøde.
Steg schnitzlerne i rigeligt smør og lidt olie på panden til de er fine gyldne på begge sider, - ca. 3-4 min. på hver side.
Server med bagte rodfrugter toppet med kogte ærter og krydderurter.
Video
Noter
Til denne skinkeschnitzel har vi serveret en hurtig estragon mayo, - og det er egentlig bare Hellmann mayo blandet med lidt cremefraiche, et pift citron, lidt friskkværnet peber og en god mængde tørret estragon.
Havde jeg har frisk estragon stående havde jeg klar brugt det.