Lækker klassisk skinkesalat, – perfekt til det kolde bord, på en rugbrød eller i en sandwich.
Den kan laves på bare 5 min., – og så smager den bare fantastisk dejligt.
Skinkesalaten kaldes også fuglekvidder, – og jeg forstå godt hvorfor. Man kan virkelig høre fuglene synge 😉
Skinkesalat - Fuglekvidder
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 300 g kogt skinke (rester, tern eller lignende)
- 1 dl
mayonnaise
- 2 spsk creme fraiche
- 1 tsk
dijonsennep
- 1/2 rødløg, finthakket
- 1/2 bdt
purløg, finthakket
-
Salt og peber
Sådan gør du
- Hæld skinken i en minihakker eller lignende og blend til den er finthakket. Alternativt kan den finthakkes med en kniv.
- Bland skinke med de øvrige ingredienser og smag til med salt og peber.
- Opbevar skinkesalaten på køl til den skal serveres.
Kan det fryses?
Hej Mathias
Grundet mayonnaisen vil jeg ikke anbefale at fryse den, da mayonnaise har det med at skille ved frysning.
Dbh Dianna
Hhg