Schnitzel burger - Opskrift på burger med skinke schnitzel

Schnitzel burger

Schnitzel burger
Opskrift på den lækreste schnitzel burger med frisk grønt og syltede rødløg.
Schnitzel burger - Opskrift på burger med skinke schnitzel

Helt fantastisk schnitzel burger med sprød kål, røget butterbean dip og syltede rødløg, serveret i en klassisk hjemmebagt burgerbolle.
Det er virkelig en vinder den her, – det smager vanvittig godt.

Schnitzel burger - Opskrift på burger med skinke schnitzel

Schnitzel burger

Opskrift på den lækreste schnitzel burger med frisk grønt og syltede rødløg.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.67 fra 3 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

Schnitzelerne

  • 4

    skinkeschnitzler

  • 2

    æg

  • 2 dl

    hvedemel

  • 3 dl

    rasp

  • 1 tsk

    salt

  • Smør og olie til stegning

Røget butterbean dip

  • 1 dåse

    butterbeans

  • 2 spsk

    lys tahin, - den er meget mere mild og rund i smagen end den mørke

  • 1 fed

    hvidløg, pillet og skåret i skiver

  • 1

    citron, saften heraf

  • 1/2 dl

    olivenolie

  • 1/4 dl

    vand, - måske lidt mere

  • 1/2 tsk

    røget paprika

  • Salt

Derudover

  • 4

    gode burgerboller, - prøv opskriften på vores klassiske burgerboller

  • 1/2

    spidskål, fintsnittet - gerne både rød og grøn

  • 1 håndfuld

    persille

  • 1

    håndfulæd feldsalat

  • Syltede rødløg

  • 4 spsk

    god mayonnaise

Sådan gør du

Røget butterbean dip

  • Skyl bønnerne i rigeligt vand, og hæld dem derefter i en blender.
  • Tilsæt hvidløg, tahin og citronsaft og start blenderen. Hvis det er muligt, er det en god ide at tilføje olie imens blenderen kører, og ellers tilføjes olien af et par omgange.
  • Juster konsistensen med vand, og fortsæt med at blende til hummusen er fin glat, - det kan sagtens tage 5 minutter eller mere.
  • Tilsæt til sidst røget paprika og smag til med salt.

Schnitzlerne

  • Bland rasp og salt i en dyb tallerken.
  • Bank schnitzlerne ud, vend dem i mel, æg og derefter raspblandingen.
  • Steg schnitzlerne i rigeligt smør evt. tilsat lidt olie til de er fine gyldne på begge sider, - ca. 3-4 min. på hver side.
  • Skær burgerbollerne op og lun dem kort i ovnen.
  • Smør underbollen med rigeligt bønnedip, top den med fintsnittet spidskål og lidt feldsalat. Skær schnitzlerne over og placer 2 halve stykker ovenpå kålen og top igen med lidt feldsalat samt syltede rødløg.
  • Smør overbollen med mayonnaise og læg den på toppen af burgeren.
Schnitzel burger - Opskrift på burger med skinke schnitzel
Schnitzel burger – Opskrift på burger med skinke schnitzel

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)