Salsiccia bolognese - Opskrift på bolognese med salsiccia

Salsiccia bolognese

Salsiccia bolognese
Opskrift på lækker fyldig bolognese lavet med salsiccia, - krydret og lækker.
Salsiccia bolognese - Opskrift på bolognese med salsiccia

Opskrift på lækker krydret bolognese lavet med salsiccia, – den skønneste italienske pølse der gemmer på så meget smag. Lækker simre bolognese med masser af smag.
Pølsen er til den fede side, så brug kun en smule olie til at stege den af i, – den skal nok afgive en fin mængde fedtstof selv. Lad fedtet blive i gryden til at stege grøntsagerne af i. Bliver det for meget, hælder du blot en smule fra.
Har du frisk krydderurter som timian, rosmarin, oregano – så brug endelig det i stedetfor. Pak et par stilke af hver i en buket, bind dem sammen og læg dem ved samtidig med vinen hældes over.

Salsiccia bolognese - Opskrift på bolognese med salsiccia

Salsiccia bolognese

Opskrift på lækker fyldig bolognese lavet med salsiccia, – krydret og lækker.
5 fra 15 stemmer
Udskriv Pin Bedøm
Ret: Hovedret
Køkken: Italiensk
Samlet tid: 2 timer
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 600 g salsiccia – ferske pølser
  • 1 løg, finthakket
  • 1 gulerod, skåret i små tern
  • 2 stængler bladselleri, skåret i små tern
  • 3 fed hvidløg, revet eller presset
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 2 ds hakkede tomater
  • 2 spsk tomatkoncentrat
  • 1 1/2 dl rødvin
  • 1 laurbærblad
  • 1 tsk oregano
  • 1 tsk basilikum
  • 1/2 tsk timian
  • 1/2 tsk rosmarin
  • Salt og peber
  • Olie

Sådan gør du

  • Varm en smule olie i en gryde, mas farsen ud af pølserne i store stykker, og svits dem godt af ved god høj varme i ca. 5 minutter.
  • Tilsæt derefter løg, hvidløg, gulerod og bladselleri, skru ned til middel varme og steg grøntsagerne med i 5 minutter. Krydr med en smule salt og peber, – husk at pølserne også er krydret.
  • Tilsæt krydderier og tomatkoncentrat, og varm igennem et minuts tid, og hæld derefter rødvinen over og lad den koge godt ind ved høj varme.
  • Hæld de hakkede tomater over, varm op, – og skru derefter ned til svag varme. Lad bolognesen simre under låg, i minimum 1 time, – aller helst 2 timer eller en smule mere. Alt efter hvor længe bolognesen simre, kan det være der skal tilsættes en smule vand.
  • Fjern låget de sidste 20 minutter, og lad bolognesen simrer videre.
  • Vend den friske basilikum i bolognesen de sidste 5-10 minutter, og smag til med salt og peber.
  • Server med din favorit pasta, – og top gerne med masser af frisk revet parmesan.
Salsiccia bolognese - Opskrift på bolognese med salsiccia
Salsiccia bolognese – Opskrift på bolognese med salsiccia
Salsiccia bolognese - Opskrift på bolognese med salsiccia
Salsiccia bolognese – Opskrift på bolognese med salsiccia

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift bedømmelse