Quinoafrikadeller - Opskrift på quinoadeller med friske urter

Quinoafrikadeller med friske urter

Lækre sprøde vegetarfrikadeller med quinoa og friske urter, – fyld med gode proteiner og vitaminer.
De her quinoadeller smager fuldstændig fantastisk, – de er super nemme at lave og så er de virkelig sunde.
Quinoa har i sig selv en skøn nøddeagtig smag, og sammen med bl.a. frisk persille, ramsløg og spidskommen får du de lækreste velsmagende quinoafrikadeller.

Quinoafrikadeller med friske urter

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 45 min.

Opskrift på de lækreste vegetarfrikadeller med quinoa og friske urter.

Ingredienser

  • 2 dl lys quinoa
  • 2 gulerødder, groftrevet
  • 1/2 squash, groftrevet
  • 1 løg, finthakket
  • 1 stor håndfuld bredbladet persille, finthakket
  • 1 håndfuld ramsløg, finthakket (hvis sæson) - kan erstattes af 1-2 fed hvidløg
  • 1/2 dl havregryn
  • 1 dl rasp
  • 3 æg
  • 1/2 citron, saften heraf
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk stødt koriander
  • 1/2 tsk chilipulver
  • Salt og peber
  • Rapsolie

Fremgangsmåde

1

Kog quinoaen som beskrevet på pakken, og skyld dem derefter i rigeligt koldt vand. Lad dem dræne godt i en sigte i 15-20 min.

2

Bland quinoaen med gulerødder, squash, løg, persille og ramsløg, og rør det godt sammen.

3

Tilsæt havregryn, rasp og krydderier og smag til med salt og peber.

4

Rør æggene i farsen og lad den hvile i 15 min.

5

Form frikadellerne i hånden, det er det nemmeste. Mas farsen godt sammen, og steg frikadellerne i rigeligt rapsolie på en pande ved middel varme.

Quinoafrikadeller - Opskrift på quinoadeller med friske urter
Quinoafrikadeller – Super lækker vegetarfrikadelle med masser af smag.
Quinoafrikadeller - Opskrift på quinoadeller med friske urter
Lækre sprøde quinoafrikadeller på panden.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*