Opskrift på lækre pommes fondant - en skøn kombi af stegt og bagt kartoffel.
Ret Tilbehør
Køkken Dansk, Gourministeriet
Samlet tid 1 timetime
Servings 4personer
Author Dianna
Ingredienser
4store elle 8 mindre bagekartofler
150gsmør
2kviste
timian
2fed
hvidløg, knust
3dl
grøntsagsbouillon
Olie
Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Skær kartoflerne ud i lige store firkanter eller rektangler. Er bage kartoflerne meget store, kan du skære hver af dem ud i 2 stykker.
Smelt smørret på en pande med en smule olie, tilsæt urter og hvidløg og lad det bruse godt op.
Brun kartoflerne af på alle sider ved god høj varme, til de har en gylden overflade – krydr med salt og friskkværnet peber.
Læg kartoflerne i et ovnfast fad, hæld pandens indhold ved sammen med bouillonen, og bag dem i en forvarmet ovn ved 180 grader, almindelig varme, i ca. 30 minutter.Stik i kartoflerne for at sikre dig de er møre - tilberednings tiden kan variere alt efter størrelsen.