Poke bowl med laks - Opskrift på Poké bowl med laks

Poke bowl med laks

Poke bowl med laks
Opskrift på Poke bowl med masser af grønt og laks.
Poke bowl med laks - Opskrift på Poké bowl med laks

Frisk og lækker poke bowl med blandet grønt, laks og goma dressing. En let og lækker frokost salat der med fordel kan serveres med min hjemmelavede goma dressing – klik her.
Poke bowl med laks kan mixes på ganske kort tid, – og idéel hvis du ligger inde med en rest ris, og lidt blandet grønt. Mix det du har af grøntsager, og skift evt. risene ud med hvedekerner, couscous eller bulgur.
Personligt er jeg vil med hvidløg, og ligesom man får friskrevet hvidløg på New York subway roll fra Sticks’n’sushi, ja, – så elsker jeg altså også at putte det ovenpå laksen i sådan en poke bowl her.
Husk at anbefalingerne er, at man fryser fisken i minimum 24 timer ved -20 grader inden man spiser den rå.

Poke bowl med laks - Opskrift på Poké bowl med laks

Poke bowl med laks

Opskrift på Poke bowl med masser af grønt og laks.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.75 fra 16 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret, Salat
Køkken: Asien
Nøgleord: Måltidssalat, Poke Bowl, Rå laks, Sashimi
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal2 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 1 dl

    ris

  • 160 g fersk laks - du kan også bruge varmrøget
  • 140 g

    edamame bønner, optøede

  • 2

    gulerødder

  • 1

    mango

  • 1

    avocado

  • 1/4 spidskål
  • Goma dressing - klik her for opskrift
  • Evt. hvidløg, sesam og frisk citronsaft

Sådan gør du

  • Kog risene som beskrevet på pakken og lad dem køle helt af.
  • Skær laks og mango i tern.
    *Hvis du foretrækker tilberedt laks, kan du bruge varmrøget laks, eller et stykke bagt laks. Du kan også lynstegt saksen i mindre tern i en smule olie.
  • Riv gulerødderne groft og fintsnit kålen.
  • Del avocadoen på midten, fjern stenen og skrab kødet ud af begge skaller med en ske. Skær begge halvedele i tynde skiver.
  • Fordel fyldet i to skåle, - start med ris i bunden og læg nu grøntsager og laksen ovenpå.
  • Top evt. laksen med lidt revet hvidløg, dryp med citron, dryst med sesam og hæld gomadressingen over.

Kommentarer

  1. Amalie

    Skal der intet gøres ved laksen?

    • Hej Amalie

      Nej altså poke bowls er originalt med rå fisk 🙂 Men bryder du dig ikke om det, – så kan du altid bruge bagt eller stegt laks i stedet for 🙂
      Kan du lide rå fisk, så kan du med fordel toppe fisken med lidt fintrevet hvidløg -det smager helt fantastisk 🙂

      Dbh Dianna

  2. Camilla

    Det må vi have i aften Tror du Sukrin Gold kan gøre det ud for rørsukkeret?

    • Hej Camilla

      Det tænker jeg 100% du kan bruge, – synes selv at sukrin gold ere et super godt produkt 🙂

      Kh Dianna

  3. 4 stars
    Laksen skal vel fryses ned inden den bruges rå? Det er for at undgå parasitter i den!

    • Hej Mie

      det skal den nemlig, – jeg skriver det også i introteksten øverst, at anbefalingerne er at fryse den i minimum 24 timer 🙂

      Kh Dianna

  4. Kan du anbefale en anden dressing? Vi er ikke så begejstret for goma dressingen.

4.75 from 16 votes (15 ratings without comment)

Skriv et svar til Mette Cancel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)