Poke bowl med laks - Opskrift på Poké bowl med laks

Poke bowl med laks

Frisk og lækker poke bowl med blandet grønt, laks og gomadressing. En let og lækker frokost salat der med fordel kan serveres med et lækkert nybagt flute.
Personligt er jeg vil med hvidløg, og ligesom man får friskrevet hvidløg på New York subway roll fra Sticks’n’sushi, – ja, så elsker jeg altså også at putte det ovenpå laksen i sådan en salat her. Det gør man selvfølgelig som man lyster, – ligesom man kan fryse fisken først eller spise den frisk, det er en temperaments sag.

Poke bowl med laks

By Dianna Brinch Personer: 2
Tid: 30 min.

Opskrift på Poke bowl med masser af grønt og laks.

Ingredienser

  • 1 dl ris
  • 160 g fersk laks
  • 140 g edamame bønner, optøede
  • 2 gulerødder
  • 1 mango
  • 1 avocado
  • 1/4 spidskål
  • Goma dressing
  • Evt. hvidløg, sesam og frisk citronsaft

Fremgangsmåde

1

Kog risene som beskrevet på pakken og lad dem køle helt af.

2

Skær laks og mango i tern.

3

Riv gulerødderne groft og fintsnit kålen.

4

Del avocadoen på midten, fjern stenen og skrab kødet ud af begge skaller med en ske. Skær begge halvedele i tynde skiver.

5

Fordel fyldet i to skåle, - start med ris i bunden og læg nu grøntsager og laksen ovenpå.

6

Top evt. laksen med lidt revet hvidløg, dryp med citron, dryst med sesam og hæld gomadressingen over.

Poke bowl med laks - Opskrift på Poké bowl med laks
Poke bowl med laks – Opskrift på Poké bowl med laks
Poke bowl med laks - Opskrift på Poké bowl med laks
Poke bowl med laks – Opskrift på Poké bowl med laks

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*