Pizzasnurrer med ost og skinke

Pizzasnurrer med ost og skinke

Lækre bløde og luftige pizzasnurrer med masser af mozzarella og grofthakket skinke.
Perfekt som mellem måltid, i madpakken eller som tilbehør til supper og salater.
Da der er skinke i opbevarer jeg dem på køl, – men de kan nemt lunes et øjeblik i mikroovnen eller 5 min. ved 200 grader i ovnen, så er de bløde og friske som nybagte.

Pizzasnurrer med ost og skinke

Pizzasnurrer med ost og skinke

Dianna
Opskrift på lækre luftige pizzasnurrer med ost og skinke.
Denne opskrift giver 12-14 stk.
Ingen stemmer
Samlet tid 3 t

Ingredienser
  

Dejen

  • 25 g gær
  • 2 dl lunken danskvand eller vand
  • 1 æg
  • 50 g blødt smør
  • 400 g hvedemel
  • 1 spsk sukker
  • 1 tsk salt
  • Lidt olie
  • 1 sammenpisket æg til pensling

Fyld

  • 1 dl pizzasauce
  • 150 g revet mozzarella
  • 100 g skinke, grofthakket

Sådan gør du
 

  • Opløs gæren i det lunkne vand, og tilsæt æg og sukker, - rør det let sammen.
  • Rør derefter melet i lidt ad gange sammen med saltet, til alt melet er brugt og æltet ind i dejen.
  • Tilsæt smørret i små klumper, og ælt dejen godt igennem, gerne på maskine, til den slipper kanterne, - det tager ca. 5-8 min. ved god høj hastighed.
  • Smør hænderne med lidt olie, tage dejen ud af skålen og spænd den let op ved at folde den ind under hinanden. Smør også hæve skålen med lidt olie og læg dejen tilbage heri.
  • Beklæd skålen med film og et klæde, og lad den hæve et lunt sted i et par timer.
  • Tag dejen ud, drys en smule mel på bordet, og træk forsigtigt dejen ud i en lille firkant. Rul dejen ud i et rektangel på ca. 50x40 cm.
  • Smør halvdelen af dejen med pizzasauce, og top med revet mozzarella og skinke.
  • Fold dejen på midten så fyldet bliver dækket til,, - mas det let sammen.
  • Skær dejen ud i 12-14 strimler på ca. 1 1/2 cm i bredden.
  • Rul strimlerne en ad gangen, så den ligesom danner en krølle. Tag derefter strimlen op i hånden og sno den rundt om fingrene, og put enden ind i midten og tryk den godt ned så ikke snurren åbner sig under bagning.
  • Placer snurrerne på en bageplade beklædt med bagepapir og lad dem efterhæve i ca. 30 min. under et klæde.
  • Pensl snurrerne med sammenpisket æg, og bage dem i en forvarmet ovn ved 180 grader, almindelig ovn, i ca. 15-17 min.
Tried this recipe?Let us know how it was!
Pizzasnurrer - Opskrift på pizzasnurrer med ost og skinke
Pizzasnurrer – Opskrift på pizzasnurrer med ost og skinke
Pizzasnurrer - Opskrift på pizzasnurrer med ost og skinke
Pizzasnurrer – Opskrift på pizzasnurrer med ost og skinke

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*