Pizza pepperoni - Inspiration til lækker pizza topping

Pizza pepperoni

Skøn pizza toppet med lækker pepperoni, rødløg og grøn peber. Fyld med god smag og bare virkelig enkelt og lækker.
Bunden er selvfølgelig smurt med en lækker hjemmelavet tomatsauce der bidrager med en masse god og krydret smag.

Pizza pepperoni

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 1 1/2 time

Opskrift på nem og lækker pepperoni pizza.

Ingredienser

  • 1 portion pizzadej
  • Tomatsauce
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1 stort løg, fint hakket
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 1 tsk basilikum
  • 1 tsk oregano
  • Olivenolie
  • Salt og peber
  • Frisk basilikum, - kan undlades
  • Topping
  • 3 bøffelmozzarella, åbnet og drænet for væde
  • 200 g pepperoni
  • 2 små rødløg, skåret i både
  • 1 grøn peber, skåret i strimler
  • Chiliflager, oregano og tørret persille til toppen

Fremgangsmåde

1

Tomatsauce Steg løg og hvidløg af i en gryde med lidt olivenolie.

2

Tilsæt de flåede tomater og krydderier og lad saucen simre i min. 30 min, - eller til væden er fordampet. Smagen bliver mere intens jo længere tid den står.

3

Tilsæt til sidst friske basilikumsblade og stil til side.

4

Topping Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.

5

Smør pizzabunden med tomatsauce, og fordel bøffel mozzarella, pepperoni, rødløg og skiver af peberfrugt på bundene.

6

Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne. (I ovn, ca. 15 min ved 250 grader).

7

Top pizzaerne med chiliflager, oregano og tørret persille.

Pizza pepperoni - Inspiration til lækker pizza topping
Pizza pepperoni – Inspiration til lækker pizza topping

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*