Pizza med kylling, feta og friske tomat
Opskrift på frisk og lækker pizza med feta, kylling og friske tomater.

Lækker, let og sommerlig pizza med saftig kylling, feta og lækre friske cherry tomater.
Pizzabunden er smurt med en lækker hjemmelavet tomatsauce, og efter tilberedning er den toppet med tørrede chiliflager, oregano og tørret persille, simpelthen en fantastisk kombination.

Pizza med kylling, feta og friske tomat
Opskrift på frisk og lækker pizza med feta, kylling og friske tomater.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej – klik her
- 1 portion pizzasauce – klik her
Topping
- 2
bøffelmozzarella, åbnet og drænet for væde
- 200 g feta, – gem ca. 50 g til topping efter bagning
- 2
kyllingebryst fileter
- 16
cherrytomater, halveret
-
Chiliflager, oregano og tørret persille til toppen
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Kog kyllingen i letsaltet vand i ca. 15 min. Lad den køle let af inden den skæres i mindre stykker.
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
- Smør pizzabunden med tomatsauce og fordel bøffel mozzarella, store stykker smuldret feta, kylling og tomater.
- Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne. (I ovn, ca. 15 min ved 250 grader).
- Top pizzaerne med en smule frisk feta, chiliflager, oregano og tørret persille.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.

