Kartoffel pizza med gedeost

Pizza med kartofler, mascarpone, gedeost og rosmarin

Lækker sprød og hjemmelavede pizza, – der er da intet bedre.
Vi elsker at lave vores pizzaer i vores Morsø Forno ovn, de får en helt fantastisk smag og lækker sprød bund.
Vi prøver hver gang at forny os når det kommer til topping, men lige præcis denne variation laver vi hver eneste gang, – det er min ultimative favorit, – og Jes er efterhånden også kommet med på idéen.

Pizza med kartofler, mascarpone, gedeost og rosmarin

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 1 1/2 time

Opskrift på sprød pizza med kartofler, mascarpone, gedeost og rosmarin

Ingredienser

  • 1 portion pizzadej - gerne <a href="https://gourministeriet.dk/pizzadej-gundopskrift-paa-sprode-pizzabunde/
  • ">denne lækre pizzadej
  • Topping
  • 2 kartofler, i tynde skiver
  • 1/4 squash, i tynde skiver
  • 8-12 spsk mascarpone
  • 200 g mozzarella
  • 100 g gedeost
  • 12 rosmarin kviste
  • Frisk kværnet peber
  • Evt. lidt friskrevet parmesan

Fremgangsmåde

1

Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.

2

Fordel klatter af mascarpone og mozzarella på pizzaen.

3

Læg skiver af kartoffel og squash på pizzaen og slut af med gedeost og derefter rosmarin kviste.

4

Bag pizzaen til den er sprød og gylden. (I ovn ca. 15 min ved 250 grader)

5

Server med frisk kværnet peber og evt. lidt parmesan.

Noter

Top evt. pizzaen med sprød ruccola, - det passer perfekt til de forskellige oste der er på denne pizza.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*