Lækker sprød og hjemmelavede pizza, – der er da intet bedre.
Vi elsker at lave vores pizzaer i vores Morsø Forno ovn, de får en helt fantastisk smag og lækker sprød bund.
Vi prøver hver gang at forny os når det kommer til topping, men lige præcis denne variation laver vi hver eneste gang, – det er min ultimative favorit, – og Jes er efterhånden også kommet med på idéen.
Pizza med kartofler, mascarpone, gedeost og rosmarin
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej - gerne denne lækre pizzadej
Topping
- 2
kartofler, i tynde skiver
- 1/4 squash, i tynde skiver
- 12 spsk
mascarpone
- 200 g
mozzarella
- 100 g
gedeost
- 12
rosmarin kviste
-
Frisk kværnet peber
-
Evt. lidt friskrevet parmesan
Sådan gør du
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
- Fordel klatter af mascarpone og mozzarella på pizzaen.
- Læg skiver af kartoffel og squash på pizzaen og slut af med gedeost og derefter rosmarin kviste.
- Bag pizzaen til den er sprød og gylden. (I ovn ca. 15 min ved 250 grader)
- Server med frisk kværnet peber og evt. lidt parmesan.
Virkelig velsmagende. Jeg lægger kartoffelskiverne i blød i vand i 30 min i en skål, så det meste af stivelsen skylles ud (grundig skylning og aftørring), inden de lægges på pizzadejen.
Hej Anders
Tusind tak for din besked, hvor er det dejligt at høre 🙂
Og tak for de søde fif, det må jeg prøve 🙂
Kh Dianna