Pizza med grillet aubergine, valnødder og blåskimmel
Opskrift på lækre sprøde pizzaer toppet med aubergine, blåskimmel, ruccola og valnødder.

Skøn og virkelig lækker pizza med mozzarella og grillet aubergine toppet med kold blåskimmel, ruccola og valnødder.
Denne pizza var lidt et forsøg, for det var bare en tanke at disse elementer kunne noget sammen, og det må jeg altså virkelig sige at de kunne, mums.
Så er man til blåskimmel kan denne skønne pizza varmt anbefales.

Pizza med grillet aubergine, valnødder og blåskimmel
Opskrift på lækre sprøde pizzaer toppet med aubergine, blåskimmel, ruccola og valnødder.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej – klik her
- 1 portion pizzasauce – klik her
Topping
- 1
aubergine
- 3
bøffelmozzarella, åbnet og drænet for væde
- 150 g
blå kornblomst
- 2 håndfulde
ruccola
- 1 håndfuld
valnødder
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
Pizza
- Skær auberginen i tynde skiver på ca. 3 mm. i tykkelsen, og grill dem ved middel høj varme til de tager farve.
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
- Smør pizzabunden med tomatsauce og fordel bøffel mozzarella på bundene.
- Top med skiver af grillet aubergine, krydr med lidt salt og peber og bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne. (I ovn, ca. 15 min ved 250 grader).
- Lad pizzaerne hvile et par minutter inden de toppes med sprød ruccola, stykker af kold blåskimmel og valnødder.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.


