
Lækker sprød pizzabund toppet med hakket oksekød, pepperoni og lækre cocktailpølser. Drys med chiliflager inden servering, – det giver en skøn kant til pizzaen.
Denne pizza har vi døbt Meat Lover, da det var hvad en pizza som denne hed, dengang vi boede i Bruxelles.
Den er her toppet med lækre øko cocktail pølser og pepperoni fra Hanegal, – og lige præcis på en pizza som denne kan det godt betale sig at købe nogle lækre råvarer, da smagen træder så kraftigt igennem.

Pizza Meat Monster
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej – klik her
- 1 portion pizzasauce – klik her
Topping
- 4 bøffelmozzarella, åbnet og drænet for væde
- 160 g
hakket oksekød
- 100 g
pepperoni
- 200 g
cocktail pølser, halveret
-
Salt og peber
-
Evt. chiliflager, tørret persille og oregano
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
Topping
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
- Smør pizzabunden med tomatsauce og fordel bøffel mozzarella på bundene.
- Top med klatter af hakket oksekød, pepperoni og de halverede pølser og krydr med salt og peber.
- Bag pizzaerne i ca. 15 min. ved 250 grader.
- Drys med chiliflager, tørret persille og oregano.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.



god
Hej Alexander
Det er jeg rigtig glad for du synes, – tusind tak 🙂
God dag 🙂
De bedste hilsner
Dianna