
Lækker sprød pizzabund toppet med hakket oksekød, pepperoni og lækre cocktailpølser. Drys med chiliflager inden servering, – det giver en skøn kant til pizzaen.
Denne pizza har vi døbt Meat Lover, da det var hvad en pizza som denne hed, dengang vi boede i Bruxelles.
Den er her toppet med lækre øko cocktail pølser og pepperoni fra Hanegal, – og lige præcis på en pizza som denne kan det godt betale sig at købe nogle lækre råvarer, da smagen træder så kraftigt igennem.

Pizza Meat Monster
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej - klik her
- 1 portion pizzasauce - klik her
Topping
- 4 bøffelmozzarella, åbnet og drænet for væde
- 160 g
hakket oksekød
- 100 g
pepperoni
- 200 g
cocktail pølser, halveret
-
Salt og peber
-
Evt. chiliflager, tørret persille og oregano
Sådan gør du
Topping
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
- Smør pizzabunden med tomatsauce og fordel bøffel mozzarella på bundene.
- Top med klatter af hakket oksekød, pepperoni og de halverede pølser og krydr med salt og peber.
- Bag pizzaerne i ca. 15 min. ved 250 grader.
- Drys med chiliflager, tørret persille og oregano.



god
Hej Alexander
Det er jeg rigtig glad for du synes, – tusind tak 🙂
God dag 🙂
De bedste hilsner
Dianna