Pastasalat - Opskrift på den lækreste grønne pastasalat

Pastasalat med soltørrede tomater, bønner og pinjekerner

Lækker pastasalat vendt i den skønneste marinade med soltørrede tomater, hvidløg, persille og parmesan.
Denne pastasalat er en af mine favoritter, – den smager afsindig godt og er super nem at lave.
Den er fantastisk til alle former for grill, året rundt – og altid et sikkert hit hos venner og familie.

Pastasalat med soltørrede tomater, bønner og pinjekerner

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 30 min.

Opskrift på den lækreste pastasalat, fyldt med smag og gode råvarer.

Ingredienser

  • 200 g pasta
  • 2 store håndfulde ruccola, ca. 100 gram
  • 150 g edamame bønner, optøede (vægt uden bælg)
  • 100 g ærter, friske eller optøede
  • 25 g pinjekerner
  • Marinaden
  • 1 dl olivenolie
  • 1/2 citron, saften heraf
  • 1 håndfuld persille, finthakket
  • 25 g parmesan, fintrevet
  • 50 g soltørrede tomater i olie, skåret i strimler
  • 1/2 tsk chiliflager
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

1

Kog pastaen som anvist på pakken og skyld den derefter i rigeligt koldt vand til det er kølet helt af, - lad den dræne i en sigte.

2

Bland olivenolie med citronsaft, persille, parmesan, soltørrede tomater og chiliflager, og smag til med salt og peber.

3

Varm en tør pande op ved middel varme og rist pinjekernerne til de er gyldne og afgiver duft.

4

Bland pastaen med marinaden og vend det godt sammen.

5

Vend ruccola, bønner og ærter her og mix det hele godt sammen.

6

Anret på en tallerken og top med ristede pinjekerner.

Pastasalat - Opskrift på den lækreste grønne pastasalat
Pastasalat – Opskrift på den lækreste grønne pastasalat

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*