Lækker pastasalat vendt i den skønneste marinade med soltørrede tomater, hvidløg, persille og parmesan.
Denne pastasalat er en af mine favoritter, – den smager afsindig godt og er super nem at lave.
Den er fantastisk til alle former for grill, året rundt – og altid et sikkert hit hos venner og familie.
Pastasalat med soltørrede tomater, bønner og pinjekerner
Opskrift på den lækreste pastasalat, fyldt med smag og gode råvarer.
Ingredienser
- 200 g pasta
- 2 store håndfulde ruccola, ca. 100 gram
- 150 g edamame bønner, optøede (vægt uden bælg)
- 100 g ærter, friske eller optøede
- 25 g pinjekerner
- Marinaden
- 1 dl olivenolie
- 1/2 citron, saften heraf
- 1 håndfuld persille, finthakket
- 25 g parmesan, fintrevet
- 50 g soltørrede tomater i olie, skåret i strimler
- 1/2 tsk chiliflager
- Salt og peber
Fremgangsmåde
Kog pastaen som anvist på pakken og skyld den derefter i rigeligt koldt vand til det er kølet helt af, - lad den dræne i en sigte.
Bland olivenolie med citronsaft, persille, parmesan, soltørrede tomater og chiliflager, og smag til med salt og peber.
Varm en tør pande op ved middel varme og rist pinjekernerne til de er gyldne og afgiver duft.
Bland pastaen med marinaden og vend det godt sammen.
Vend ruccola, bønner og ærter her og mix det hele godt sammen.
Anret på en tallerken og top med ristede pinjekerner.
