Pasta med rejer, tomater og hvidvin - Italiensk på 20 minutter

Pasta med rejer, tomater og hvidvin

Pasta med rejer, tomater og hvidvin
Opskrift på en simpel og lækker pasta med rejer, friske tomater og hvidvin.
Pasta med rejer, tomater og hvidvin - Italiensk på 20 minutter

Drømmer du om en smagfuld, italiensk middag, der kan laves på kun 20 minutter?
Denne opskrift på pasta med rejer, tomater og hvidvin er både enkel og uimodståelig. Med saftige tigerrejer, friske cherry tomater, skalotteløg og masser af hvidløg, får du en ret, der oser af italiensk charme og smag.
Hvidvinen giver en dejlig syre og dybde til saucen, mens frisk persille og basilikum tilføjer et herligt strejf af grønne noter.
Server retten med din yndlingspasta og top med generøse mængder parmesan for den ultimative nydelse.
Perfekt til både hverdag og særlige anledninger.

Pasta med rejer, tomater og hvidvin - Italiensk på 20 minutter

Pasta med rejer, tomater og hvidvin

Opskrift på en simpel og lækker pasta med rejer, friske tomater og hvidvin.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Hovedret
Køkken: Italiensk
Nøgleord: Aubergine pasta, Italiensk mad, Tigerrejer
Samlet tid: 20 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 700 g tigerrejer
  • 2 skalotteløg, finthakket
  • 4 fed hvidløg, finthakket
  • 4-500 g cherrytomater, halveret
  • 1/2 tsk chiliflager
  • 1 dl hvidvin
  • 400 g pasta
  • 1 håndfuld persille, finthakket
  • 7 stilke basilikum, bladene heraf
  • Salt og friskkværnet peber
  • Olivenolie
  • Pastavand

Derudover

  • Revet parmesan

Sådan gør du

  • Rens rejerne fri for urenheder, tarm og skaller. Skyl dem grundigt og dup dem derefter tørre.
  • Varm en pande op med en god sjat olie, og steg løgene klare heri.
  • Tilsæt hvidløg og tomater, og steg det i 2-3 minutter. Krydr med chiliflager, salt og friskkværnet peber.
  • Hæld hvidvinen over og lad den koge ind. Kog imens din pasta al dente – gem kogevandet.
  • Hæld rejerne på panden, og steg dem med i 2-3 minutter – vend dem undervejs.
  • Rør persille og basilikum i, og vend til sidst pastaen på panden.
  • Juster konsistensen med en smule pastavand, og lad retten samle sig et par minutter på panden.
  • Smag til med salt og friskkværnet peber, og server med revet parmesan på toppen.

Kommentarer

  1. Mette Pedersen

    Uh….
    Den ser lækker ud
    Hvor køber du rejer?

    Bedste sommerhilsner ☀️☀️☀️
    Mette

  2. Valerina

    Hvor meget pasta bruger du? 🙂

    • Hej,
      Ser så lækkert ud. 🙂
      Kan man erstatte hvidvin? Noget uden alkohol.

      • Hejsa

        Ja du kan sagtens undlade hvidvinen.
        Juster evt. konsistensen med pastavand hvis der er behov for det – og smag til med citron:)

        Kh Dianna

  3. Nicola Anne Hare

    5 stars
    Det smagte så godt

  4. Tror den er smuttet med rejer og pasta 🙂
    700 går rejer men ingen pasta i opskriften

5 from 1 vote

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)