Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Pasta med rejer, tomater og hvidvin
Opskrift på en simpel og lækker pasta med rejer, friske tomater og hvidvin.
Ret
Hovedret
Køkken
Italiensk
Nøgleord
Aubergine pasta, Italiensk mad, Tigerrejer
Samlet tid
20
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
700
g
tigerrejer
2
skalotteløg, finthakket
4
fed
hvidløg, finthakket
4-500
g
cherrytomater, halveret
1/2
tsk
chiliflager
1
dl
hvidvin
400
g
pasta
1
håndfuld
persille, finthakket
7
stilke
basilikum, bladene heraf
Salt og friskkværnet peber
Olivenolie
Pastavand
Derudover
Revet parmesan
Sådan gør du
Rens rejerne fri for urenheder, tarm og skaller. Skyl dem grundigt og dup dem derefter tørre.
Varm en pande op med en god sjat olie, og steg løgene klare heri.
Tilsæt hvidløg og tomater, og steg det i 2-3 minutter. Krydr med chiliflager, salt og friskkværnet peber.
Hæld hvidvinen over og lad den koge ind. Kog imens din pasta al dente - gem kogevandet.
Hæld rejerne på panden, og steg dem med i 2-3 minutter - vend dem undervejs.
Rør persille og basilikum i, og vend til sidst pastaen på panden.
Juster konsistensen med en smule pastavand, og lad retten samle sig et par minutter på panden.
Smag til med salt og friskkværnet peber, og server med revet parmesan på toppen.
Video