
Den skønneste familieret der hitter hos både børn og voksne, – pølsegryde med pasta.
Denne pastaret er en kæmpe hit herhjemme, den smager så godt, – mild, enkel og cremet.
Stegte pølse stykker vendt i den lækreste cremede tomatsauce, what’s not to love.
Det er lidt pølsegryde møder svensk pølseret møder pasta, – en perfekt kombination fra alle 3 kategorier.
Pasta med pølser kan serveres med præcis den typer pasta du foretrækker.

Pastaret med pølser i cremet tomatsauce
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 8
wienerpølser
- 1
stort løg, finthakket
- 3 fed
hvidløg, revet eller presset
- 3 spsk
tomatkoncentrat
- 1 ds
hakkede tomater
- 1/4 l
piskefløde
- 2 tsk
paprika
- 1/4 tsk
stærk paprika
- 1/2 tsk
basilikum
- 1/4 tsk
oregano
-
Olie
-
Salt og peber
Derudover
- 400 g
pasta
-
Evt. lidt revet parmesan til toppen
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Skær pølserne ud i stykker på ca. 1 cm i tykkelsen.
- Varm en smule olie i en gryde og steg pølsestykkerne af ved middel varme til de er let brunede. Hæld dem på en tallerken og sæt dem til side.
- Svits løg og hvidløg klare i samme gryde, – tilsæt evt. en smule mere olie så ikke de brænder på.
- Tilsæt begge slags paprika og lad det varme med et minuts tid, og tilsæt derefter tomatkoncentrat og lad også det varme med et minuts tid.
- Hæld hakkede tomater og piskefløde over, tilsæt oregano og basilikum, og lad saucen simre i 15 min. ved middel varme.
- Hæld pølsestykkerne tilbage i gryden og lad den stå i yderligere 10-15 min., og smag til med salt og peber.
- Kog i mellemtiden pastaen al dente som beskrevet på pakken. Hæld vandet fra og vend pastaen i pølsegryden.
- Anret i tallerkener og server evt.men lidt revet parmesan på toppen.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.
Mon det er godt at fryse
Hej Rene
Jeg tænker sagtens du kan fryse retten ja 🙂
Dbh Dianna
Perfekt!
Tusind tak Nicolai 🙂
Kh Dianna