Pølsegryde - Opskrift på pasta med pølser i cremet tomatsauce

Pasta med pølser i cremet tomatsauce

Pastaret med pølser i cremet tomatsauce
Opskrift på en skøn familieret med pasta og pøler.
Pølsegryde - Opskrift på pasta med pølser i cremet tomatsauce

Den skønneste familieret der hitter hos både børn og voksne, – pølsegryde med pasta.
Denne pastaret er en kæmpe hit herhjemme, den smager så godt, – mild, enkel og cremet.
Stegte pølse stykker vendt i den lækreste cremede tomatsauce, what’s not to love.
Det er lidt pølsegryde møder svensk pølseret møder pasta, – en perfekt kombination fra alle 3 kategorier.
Pasta med pølser kan serveres med præcis den typer pasta du foretrækker.

Pølsegryde - Opskrift på pasta med pølser i cremet tomatsauce

Pastaret med pølser i cremet tomatsauce

Opskrift på en skøn familieret med pasta og pøler.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.53 fra 36 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk, Italiensk
Nøgleord: Pølser, Pølseret
Samlet tid: 45 minutter
Ændre antal4 Personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

  • 8

    wienerpølser

  • 1

    stort løg, finthakket

  • 3 fed

    hvidløg, revet eller presset

  • 3 spsk

    tomatkoncentrat

  • 1 ds

    hakkede tomater

  • 1/4 l

    piskefløde

  • 2 tsk

    paprika

  • 1/4 tsk

    stærk paprika

  • 1/2 tsk

    basilikum

  • 1/4 tsk

    oregano

  • Olie

  • Salt og peber

Derudover

  • 400 g

    pasta

  • Evt. lidt revet parmesan til toppen

Sådan gør du

  • Skær pølserne ud i stykker på ca. 1 cm i tykkelsen.
  • Varm en smule olie i en gryde og steg pølsestykkerne af ved middel varme til de er let brunede. Hæld dem på en tallerken og sæt dem til side.
  • Svits løg og hvidløg klare i samme gryde, – tilsæt evt. en smule mere olie så ikke de brænder på.
  • Tilsæt begge slags paprika og lad det varme med et minuts tid, og tilsæt derefter tomatkoncentrat og lad også det varme med et minuts tid.
  • Hæld hakkede tomater og piskefløde over, tilsæt oregano og basilikum, og lad saucen simre i 15 min. ved middel varme.
  • Hæld pølsestykkerne tilbage i gryden og lad den stå i yderligere 10-15 min., og smag til med salt og peber.
  • Kog i mellemtiden pastaen al dente som beskrevet på pakken. Hæld vandet fra og vend pastaen i pølsegryden.
  • Anret i tallerkener og server evt.men lidt revet parmesan på toppen.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.

Kommentarer

  1. Rene Johansen

    Mon det er godt at fryse

  2. Nicolai

    5 stars
    Perfekt!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)