Opskrift på den bedste pasta med hjemmelavet pesto

Pasta med hjemmelavet pesto

Anbefal

Hjemmelavet pesto smager helt fantastisk, og tager virkelig ingen tid at lave, – og det gør denne pastaret heller ikke. Den smager eventyrlig godt og kan laves på små 15 min.

Pasta med hjemmelavet pesto

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 15 min.

Opskrift på den lækreste pesto pasta

Ingredienser

  • Pestoen
  • 2 store håndfulde ruccola, - fjern evt. lange stilke
  • 20-30 basilikumsblade
  • 1 dl ramsløgsolie, - alternativt kan der bruges en god mild olivenolie
  • 50 g parmesan
  • 30 g pinjekerner, evt. lyn ristet på en pande
  • 20 g mandler
  • 2 fed hvidløg
  • Salt
  • Derudover
  • 400 g spaghetti
  • 1/2 citron, saften heraf
  • Lidt kogevand fra pastaen, - ca. 4 spsk.
  • Fint revet parmesan til topping

Fremgangsmåde

1

Hæld alle ingredienser til pestoen, undtagen salt, i en blender og blend til du har den ønskede konsistens.

2

Smag til med salt og stil pestoen til side.

3

Kog pastaen al dente og hæld vandet fra, - gem en smule til at justere konsistensen.

4

Vend pestoen i spaghettien, tilsæt saften af 1/2 citron og en smule kogevand fra pastaen til konsistensen er lækker cremet.

5

Anret i en tallerken og drys med fintrevet parmesan og evt. lidt grønt.

Opskrift på den bedste pasta med hjemmelavet pesto
Pasta med hjemmelavet pesto
Opskrift på den bedste pasta med hjemmelavet pesto
Hjemmelavet pesto smager fantastisk og ikke mindst i denne lækre pastaret.

One Comment

  1. Avatar
    J.P.Jensen

    Bare SUPER-LÆKKERT

     

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gourministeriet bruger Akismet for at reducere spam. Læs mere om databehandling her.