IMG_2298-3

Kålgryde med oksekød, karry og masser af grøntsager

Kålgryde med oksekød, karry og masser af grøntsager
Opskrift på nem og lækker panderet med oksekød, masser af kål og grøntsager
IMG_2298-3

Super sund, lækker og nem hverdags ret med masser af grove grøntsager og gode kostfibre.
Denne ret smager helt fantastisk, den kan krydres op og ned i styrke, og så tager den ingen tid at lave når først grøntsagerne er snittet, – og det tager altså ikke alverdens tid.
Jeg elsker mit Thaikrydderi fra urtekram, men dette kan sagtens udskiftes med almindelig karry, som også er i retten. Men har du mulighed, så prøv Thaikrydderiet, det er simpelthen så lækkert.

IMG_2298-3

Kålgryde med oksekød, karry og masser af grøntsager

Opskrift på nem og lækker panderet med oksekød, masser af kål og grøntsager
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.69 fra 22 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 500 g

    hakket oksekød

  • 1

    spidskål, snittet

  • 3

    peberfrugter, skåret i strimler og halveret

  • 3 store gulerødder, skåret i tern
  • 2

    store løg, skåret i strimler og halveret

  • 3

    forårsløg, fintsnittet (gem de fintsnittede toppe til at vende i til sidst)

  • 3 fed

    hvidløg, revet

  • 1

    rød chili, finthakket - evt. uden kerner

  • 2 tsk

    thaikrydderi(fra Urtekram, kan købes på nettet) - kan erstattes af karry

  • 2 tsk

    karry

  • 3 spsk

    soya

  • Salt og peber

  • Raps olie

  • Evt. lidt hakket persille til toppen

Sådan gør du

  • Varm en god sjat rapsolie op i en pande og svits løg, chili, gulerødder og hvidløg af ved middel varme et par minutter.
  • Tilsæt kødet og lad det brune godt af.
  • Tilsæt karry og thaikrydderi og lad det varme med et par minutter.
  • Tilsæt forårsløg og peberfrugt og lad det stege med i ca. 5 min., fortsat ved middel varme, og rør jævnligt.
  • Tilsæt til sidst kål og toppene af forårsløg og steg med i yderligere 5 min., til kålen er blevet let mør men fortsat med bid.
  • Hæld soyaen over, og vend det godt ind i retten og smag til med salt og peber.
  • Server med friskhakket persille og evt. yderligere soya til at hælde ud over.
Kålgryde med oksekød - Opskrift kålgryde med karry og grønt
Kålgryde med oksekød – Opskrift kålgryde med karry og grønt
Kålgryde med oksekød - Opskrift kålgryde med karry og grønt
Kålgryde med oksekød – Opskrift kålgryde med karry og grønt
Kålgryde med oksekød - Opskrift kålgryde med karry og grønt
Kålgryde med oksekød – Opskrift kålgryde med karry og grønt
Kålgryde med oksekød - Opskrift kålgryde med karry og grønt
Kålgryde med oksekød – Opskrift kålgryde med karry og grønt

Kommentarer

  1. Hvornår steger du oksekød? Så grønsagerne ikke bliver helt bløde?

    • Hej Sisse
      Ja den var smuttet, – tak fordi du kommenterer det, det er rettet:)
      Jeg tilsætter kødet efter løg, chili, hvidløg og gulerødder:)
      Og så først krydderier og de resterende grøntsager derefter:)

      Mange hilsner
      Dianna

  2. Pingback: Ugens madplan uge 5 – Milles mad

  3. 5 stars
    Fantastisk fænomenal opskrift

  4. Anonym

    Smager virkeligt godt alle er glade

  5. Betina

    5 stars
    Uhhh det var godt kan man fryse resterne?

  6. Charlotte

    Den smagte VILDT godt!!!!

  7. Malene

    5 stars
    Jeg lavede en vegetarisk version, men soya stykker istedet for oksekød, men brugte de samme krydderier. Jeg tilføjede en tsk. Miso paste for at give elstra smæk på smagen, og det kan klart anbefales! Super super lækker opskrift

    • Hej Malene

      Tusind tak for din søde besked 🙂
      Og genialt fif med miso, det vil jeg prøve næste gang 🙂

      Kh Dianna

4.69 from 22 votes (19 ratings without comment)

Skriv et svar til Dianna Brinch Cancel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)