IMG_2298-3

Kålgryde med oksekød, karry og masser af grøntsager

Kålgryde med oksekød, karry og masser af grøntsager
Opskrift på nem og lækker panderet med oksekød, masser af kål og grøntsager
IMG_2298-3

Super sund, lækker og nem hverdags ret med masser af grove grøntsager og gode kostfibre.
Denne ret smager helt fantastisk, den kan krydres op og ned i styrke, og så tager den ingen tid at lave når først grøntsagerne er snittet, – og det tager altså ikke alverdens tid.
Jeg elsker mit Thaikrydderi fra urtekram, men dette kan sagtens udskiftes med almindelig karry, som også er i retten. Men har du mulighed, så prøv Thaikrydderiet, det er simpelthen så lækkert.

IMG_2298-3

Kålgryde med oksekød, karry og masser af grøntsager

Opskrift på nem og lækker panderet med oksekød, masser af kål og grøntsager
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.67 fra 21 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 500 g

    hakket oksekød

  • 1

    spidskål, snittet

  • 3

    peberfrugter, skåret i strimler og halveret

  • 3 store gulerødder, skåret i tern
  • 2

    store løg, skåret i strimler og halveret

  • 3

    forårsløg, fintsnittet (gem de fintsnittede toppe til at vende i til sidst)

  • 3 fed

    hvidløg, revet

  • 1

    rød chili, finthakket - evt. uden kerner

  • 2 tsk

    thaikrydderi(fra Urtekram, kan købes på nettet) - kan erstattes af karry

  • 2 tsk

    karry

  • 3 spsk

    soya

  • Salt og peber

  • Raps olie

  • Evt. lidt hakket persille til toppen

Sådan gør du

  • Varm en god sjat rapsolie op i en pande og svits løg, chili, gulerødder og hvidløg af ved middel varme et par minutter.
  • Tilsæt kødet og lad det brune godt af.
  • Tilsæt karry og thaikrydderi og lad det varme med et par minutter.
  • Tilsæt forårsløg og peberfrugt og lad det stege med i ca. 5 min., fortsat ved middel varme, og rør jævnligt.
  • Tilsæt til sidst kål og toppene af forårsløg og steg med i yderligere 5 min., til kålen er blevet let mør men fortsat med bid.
  • Hæld soyaen over, og vend det godt ind i retten og smag til med salt og peber.
  • Server med friskhakket persille og evt. yderligere soya til at hælde ud over.
Kålgryde med oksekød - Opskrift kålgryde med karry og grønt
Kålgryde med oksekød – Opskrift kålgryde med karry og grønt
Kålgryde med oksekød - Opskrift kålgryde med karry og grønt
Kålgryde med oksekød – Opskrift kålgryde med karry og grønt
Kålgryde med oksekød - Opskrift kålgryde med karry og grønt
Kålgryde med oksekød – Opskrift kålgryde med karry og grønt
Kålgryde med oksekød - Opskrift kålgryde med karry og grønt
Kålgryde med oksekød – Opskrift kålgryde med karry og grønt

Kommentarer

  1. Hvornår steger du oksekød? Så grønsagerne ikke bliver helt bløde?

    • Hej Sisse
      Ja den var smuttet, – tak fordi du kommenterer det, det er rettet:)
      Jeg tilsætter kødet efter løg, chili, hvidløg og gulerødder:)
      Og så først krydderier og de resterende grøntsager derefter:)

      Mange hilsner
      Dianna

  2. Pingback: Ugens madplan uge 5 – Milles mad

  3. 5 stars
    Fantastisk fænomenal opskrift

  4. Anonym

    Smager virkeligt godt alle er glade

  5. Betina

    5 stars
    Uhhh det var godt kan man fryse resterne?

  6. Charlotte

    Den smagte VILDT godt!!!!

Skriv et svar til Laila Cancel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)