
Virkelig skøn og lækker dessertpizza der med fordel kan serveres som afslutning på en hyggelig pizza aften.
Denne nutella pizza er toppet med hjemmelavet nutella/nøddecreme, skumfiduser, jordbær og ristede hasselnødder.
Den tager ingen tid at lave når man allerede har gang i pizza køkkenet, det gør den faktisk ikke uanset hvad, – men den smager bare så dejligt.

Nutellapizza
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
Pizzadej
- 300 g
pizzamel
- 10 g
gær
- 2 dl
lunken vand
- 1 spsk
olivenolie
- 3/4 tsk
salt
-
Evt. lidt mælk til pensling
Topping
- 2 dl
nutella eller prøv denne lækre hjemmelavede nøddecreme
- 200 g
jordbær
- 100 g
skumfiduser
- 50 g
hasselnødder – gerne ristede hasselnødder
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Opløs gæren i vandet og tilsæt derefter olie og salt.
- Tilsæt mel lidt ad gangen og rør derefter dejen grundigt, gerne på maskine, til den samler sig og slipper kanterne, ca. 5-8 min.
- Dæk skålen med film og et klæde, og lad dejen hæve et lunt sted i 45-60 min.
- Del dejen i 2 lige store stykker og rul dem ud i fine cirkler på ca. 30 cm.
- Forbag pizzabundene i en forvarmet ovn, i ca. 10-12 min ved 225 grader, varmluft. Pensl evt. bundene med en smule mælk inden de bages.
- Fordel nutellaen/nøddecremen på pizzabundene. Bruger du hjemmelavet nøddecreme, og er denne for fast kan den lige lunes i et vandbad et minuts tid, – så er den lækker blød at smøre ud på bundene.
- Top med skumfiduser og bag i yderligere 2 minutter. Skumfiduserne kan også lægges på til sidst når bundene er færdigbagt med chokoladen, – så kan man blot give dem en hurtig tur med en brænder.
- Lad pizzaerne køle af et øjeblik inden de toppes med skiver af jordbær og grofthakkede hasselnødder.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.





