Tortillas med hvidløgsrejer - Mexicansk tacos med hvidløgsrejer

Mexicansk tacos med hvidløgsrejer og avocadosalsa

Tortillas med hvidløgsrejer - Mexicansk tacos med hvidløgsrejer
Mexicansk tacos med hvidløgsrejer og avocadosalsa
Opskrift på lækre bløde tortillas fyldt med hvidløgsrejer og frisk avocadosalsa.
4.27 fra 15 stemmer

Få Gourministeriets app – uden reklamer.

Hent den nu i App Store eller Google Play. Læs mere her

Lækre bløde mini tortillas fyld med chili/hvidløgs rejer og grov avocadosalsa, – super nemt og virkelig lækkert.
Smagen er frisk, sprød og lækker, – og så tager de bare ingen tid at lave.
Server dem evt. men min lækre chilidressing, men brug også marinaden fra rejerne til at hælde ud over, – den giver en fantastisk smag.

Tortillas med hvidløgsrejer - Mexicansk tacos med hvidløgsrejer

Mexicansk tacos med hvidløgsrejer og avocadosalsa

Opskrift på lækre bløde tortillas fyldt med hvidløgsrejer og frisk avocadosalsa.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.27 fra 15 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal4 Personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

Hvidløgsrejer

  • 600 g

    rå tigerrejer

  • 1

    rød chili

  • 8 fed

    hvidløg, fint revet eller presset

  • 2 håndfulde

    persille, finthakket

  • 100 g

    smør

  • 1 dl

    olivenolie

  • Salt og peber

Avocadosalsa

  • 200 g

    cherrytomater

  • 2

    store avocadoer

  • 1

    peberfrugt

  • 1/2

    lille rødløg

  • 1

    forårsløg

  • 1 stor håndfuld

    persille

  • Lidt peber

Derudover

  • 12

    mini hvede eller majs tortillas

  • 2

    små romainesalat eller 1 stort, – snittet

  • Evt. en lækker hjemmelavet chilidressing

Få Gourministeriets app – uden reklamer.

Hent den nu i App Store eller Google Play. Læs mere her

Sådan gør du

Hvidløgsrejer

  • Rens og pil rejerne, sørg for at fjerne tarmen både oppe og nede. Dup dem tørre med lidt køkkenrulle.
  • Snit chilien, smag den og vurder ud fra styrken hvor meget du ønsker i blandingen.
  • Bland smør, olie, chili og hvidløg i en kasserolle, krydr med salt og peber, og lad det simre i 10-15 min. så blandingen tager god smag. Tilsæt persillen til sidst.
  • Hæld rejerne i et lille tæt fad, overhæld dem med olieblandingen og bag dem i en forvarmet ovn i 10 min. ved 200 grader, – almindelig ovn.

Avocadosalsa

  • Skær tomater, peberfrugt, avocado og rødløg ud i små tern. Fint snit forårsløgene og hak persillen.
  • Bland alle ingredienserne i en skål og krydr evt. med en smule peber.

Tacos

  • Lun de bløde tortillas som beskrevet på pakken.
  • Top dem med sprød salat, avocado salsa, hvidløgsrejer samt skefulde af lagen og evt. chilidressing.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.

Tortillas med hvidløgsrejer - Mexicansk tacos med hvidløgsrejer
Tortillas med hvidløgsrejer – Mexicansk tacos med hvidløgsrejer
Tortillas med hvidløgsrejer - Mexicansk tacos med hvidløgsrejer
Tortillas med hvidløgsrejer – Mexicansk tacos med hvidløgsrejer

Kommentarer

  1. Susanne

    5 stars
    Fantastisk opskrift. Smagte virkeligt dejligt, og var let at lave.
    Alle i familien var enige om at det absolut ikke var sidste gang den ret har været på vores middagsbord.

    • Hej Susanne
      Ej hvor er det bare dejligt at høre, tusind tusind tak for din søde besked og fordi du gav dig tid til at skrive,- det betyder så meget at høre.

      Rigtig god weekend 🙂

      Kh Dianna

Skriv et svar til Susanne Cancel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)