
Lækre klassiske frikadeller fyldt med finthakket Fanø skinke, – det gør bestemt ikke sådan en frikadelle dårligere.
Vi lavede disse frikadeller i forbindelse med vores Forlorne harer, og de røg ind på en sikker første plads over de bedste frikadeller.

Frikadeller
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 600 g
svinekød eller kalv/flæsk
- 1 dl
mælk
- 1 dl
rasp
- 1
æg
- 130 g
Fanø skinke, finthakket (eller anden tørret skinke)
- 2
løg, finthakket
-
Evt. lidt frisk finthakket timian
-
Salt og peber
-
Olie og smør til stegning
Sådan gør du
- Svits løg og Fanø skinke i lidt olivenolie til løgene er klare, og lad det køle let af.
- Rør løg blandingen sammen med kødet, æg, rasp, mælk, salt og rigeligt peber.
- Sæt farsen på køl i 30 min.
- Form farsen til frikadeller og steg i rigeligt smør og olie til de er gyldne og gennemsteg.

