Frikadeller med Fanø skinke - Opskrift på luksus frikadeller

Frikadeller med Fanø skinke

Lækre klassiske frikadeller fyldt med finthakket Fanø skinke, – det gør bestemt ikke sådan en frikadelle dårligere.
Vi lavede disse frikadeller i forbindelse med vores Forlorne harer, og de røg ind på en sikker første plads over de bedste frikadeller.

Frikadeller

By Jes Brinch Personer: 4
Tid: 1 time

Opskrift på luksus frikadeller med Fanø skinke

Ingredienser

  • 600 g svinekød eller kalv/flæsk
  • 1 dl mælk
  • 1 dl rasp
  • 1 æg
  • 130 g Fanø skinke, finthakket (eller anden tørret skinke)
  • 2 løg, finthakket
  • Evt. lidt frisk finthakket timian
  • Salt og peber
  • Olie og smør til stegning

Fremgangsmåde

1

Svits løg og Fanø skinke i lidt olivenolie til løgene er klare, og lad det køle let af.

2

Rør løg blandingen sammen med kødet, æg, rasp, mælk, salt og rigeligt peber.

3

Sæt farsen på køl i 30 min.

4

Form farsen til frikadeller og steg i rigeligt smør og olie til de er gyldne og gennemsteg.

Frikadeller med Fanø skinke - Opskrift på luksus frikadeller
Frikadeller med Fanø skinke – Opskrift på luksus frikadeller
Frikadeller med Fanø skinke - Opskrift på luksus frikadeller
Frikadeller med Fanø skinke – Opskrift på luksus frikadeller

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*