
Nem og lækker opskrift på svampet banankage.
Jeg har valgt at holde den helt enkelt i dag, altså uden chokoladestykker, nødder og lignende. Nogle gange er det lækkert bare at kunne smage banankagen og ikke alverdens topping eller chokoladestykker.
Derimod serverer jeg den med en lille skål nutella ved siden af, så kan familien selv smøre lidt på, hvis de ønsker det.

Lækker svampet banankage
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ingredienser
- 4 modne bananer, mosede
- 140 g
rørsukker
- 2 tsk
vaniljesukker
- 2
æg
- 50 g
smør, smeltet
- 1 1/2 tsk
bagepulver
- 200 g
hvedemel
- 1 knsp
salt
Sådan gør du
- Pisk æg, sukker og vaniljesukker luftige.
- Vend de mosede bananer i sammen med den smeltede smør.
- Vend forsigtigt melet, bagepulveret og lidt salt i massen, og sørg for at blandingen forbliver let luftig.
- Hæld massen i en smurt rugbrødsform, og bag kagen i ca. 25 min. ved 200 grader.
- Tag kage ud af formen relativt hurtigt efter den er kommet ud ad ovnen, og lad den køle af på en bagerisk.
Noter

Lækker og svampet kage præcist som beskrevet.
God anmeldelse herfra
Tusind tak for de søde ord 🙂
Kh Dianna