
Lækre sandwich med kyllingesalat, – lavet med rester af kylling. Kyllingen er sammen med æbletern vendt i den lækreste cremede dressing med estragon, dijon og citron. En super måde at få brugt sine rester på, – og perfekt til både frokost, madpakken eller på farten.
Kyllingesalat med estragon og æble, – en virkelig lækker kombination der også smager fantastisk på en skive ristet rugbrød. Et skønt stykke smørrebrød på ingen tid.
Annonce// Toppits Plastfolie gør det nemt at holde maden friske, – deres 3 lags selvklæbende plastfolie beskytter maden på bedste vis, og holder på både smag og næringsstoffer. Derudover er folien super nem at arbejde med, – pakken er udstyret med en rulleholder der holder folien på plads i pakken, og Easy-Cut-Systemt samt den ergonomisk emballage gør det til en leg at anvende.
Folien klæber ikke sammen når du river et stykke af, – så du kan fint brede det ud på køkkenbordet og pakke dine madvarer fortroligt.
Vigtigst af alt er Toppits Plastfolie lavet af 35% genanvendte ressourcer. Du kan med god samvittighed pakke din mad i deres produkt, – og både tænke på miljøet og den gavnlige effekt dine madvarer har af, at være opbevaret i Toppits Plastfolie.

Kyllingesalat med estragon og æbler – Sandwich med kyllingesalat
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
Kyllingesalat med æble og estragon
- 300 g reste kylling, – bryst, inderfilet eller fra en helstegt kylling
- 1 æble
- 5-6 stilke frisk estragon, bladene herfra
- 1 dl creme fraiche
- 1 dl god mayonnaise, – jeg bruger Hellmanns
- 1 1/2 tsk dijonsennep
- 1-2 tsk friskpresset citronsaft
- Salt og peber
Derudover
- 4 sandwichbrød, pitabrød eller lignende
- 1/2 crisp salat eller andet salat
- Evt. syltede rødløg
Sådan gør du
Kyllingesalat med æble og estragon
- Rør creme fraiche, mayonnaise og sennep godt sammen.
- Hak estragonen fint, skær kylling og æble i mindre tern, og vend det i dressingen.
- Smag kyllingesalaten til med salt, peber og citron.
- Top brødskiverne med sprøde salater, et par store skefulde kyllingesalat og gerne syltede rødløg.