Kylling i cremet sennepssauce - Opskrift med kyllingebryst

Kylling i cremet sennepssauce

Kylling i cremet sennepssauce
Opskrift på stegt kylling i cremet sennepssauce.
Kylling i cremet sennepssauce - Opskrift med kyllingebryst

Lækre pandestegte kyllingebryster, – gyldne og saftige, – serveret i den lækreste cremede sennepssauce.
Jeg elsker sådan nogle panderetter, – masser af smag og bare så lækkert.
Den cremede sennepssauce går perfekt sammen med den stegte kylling, og det smager fantastisk sammen med nye kogte kartofler og dampet broccoliasparges.
Kylling i cremet sennepssauce kan også serveres med stegte kartofler, med rodfrugter eller lignende.
Vil du lave en frisk salat til kan jeg anbefale denne her Grøn salat med tomat, agurk og rødløg – klik her.

Kylling i cremet sennepssauce - Opskrift med kyllingebryst

Kylling i cremet sennepssauce

Opskrift på stegt kylling i cremet sennepssauce.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.96 fra 21 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Keyword: Panderet, Panderetter
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

Stegt kyllingebryst

  • 4 kyllingebryster – ca. 600 g
  • 1 dl hvedemel
  • 25 g smør
  • 2-3 spsk olie
  • Salt og peber

Cremet sennepssauce

  • 1 skalotteløg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, revet eller presset
  • 1 spsk hvedemel
  • 2 1/2 dl fløde
  • 2 dl bouillon – kylling eller bouillon
  • 1 1/2 dl hvidvin (kan erstattes af bouillon)
  • 2 spsk whole grain sennep
  • 1 1/2 spsk dijonsennep
  • 1-2 tsk frisk estragon, finthakket
  • Salt og peber

Sådan gør du

Stegt kylling

  • Krydr kyllingen med salt og peber, og vend derefter stykkerne i mel.
  • Smelt smørret på en pande sammen med olien, og steg kyllingen ved middel varme, til den er gennemstegt og gylden på begge sider.
    Læg kyllingen til side på en tallerken med et stykke staniol henover.
  • På samme panden tilsættes løg og hvidløg, som steges af til løgene er klare.
    *Er der meget grums på panden fra kyllingen kan dette fjernes med en ske eller køkkenrulle.
  • Drys melet over, og rør det sammen med løgene.
  • Tilsæt hvidvine og lad den koge ind et par minutter.
  • Hæld derefter bouillon, fløde og sennepen ved, og lad saucen simre til den tykner.
  • Tilsæt estragon og smag til med salt og peber.
  • Læg kyllingebrysterne tilbage i saucen, og varm det hurtigst igennem.
  • Server med nye kogte kartofler og dampede asparges broccoli, stegte kartofler, rodfrugter eller lignende.
Kylling i cremet sennepssauce - Opskrift med kyllingebryst
Kylling i cremet sennepssauce – Opskrift med kyllingebryst

Kommentarer

  1. 5 stars
    Igen lækker ret fra dig søde og jeg som elsker kylling nu gemmer jeg opskriften til anden dag
    Vh sus

  2. Birgitte kampmann

    5 stars
    Rigtig lækker opskrift. Igen igen
    For at undgå madspild, vil jeg meget gerne have en angivelse om retten er fryseegnet . Det vil være fantastisk godt.

    • Hej Birgitte

      Tusind tak for din besked 🙂
      Og retten kan sagtens fryses 🙂

      Må se om jeg kan få tilføjet et fryseegnet felt på hjemmesiden 🙂

      Dbh Dianna

  3. 5 stars
    Smager rigtigt godt. ♥️ Nemt at lave ♥️

  4. Kan man brune kyllinge bryst og lave sauce før gæsterne kommer og så komme det sammen før det skal serveres!!

    • Hej Jette

      Det kan du sagtens, men sørg for ikke at overtilberede kødet når det skal varmes op på ny 🙂

      Kh Dianna

  5. Bente Riis-Jensen

    5 stars
    For pokker hvor smagte det godt . Brugte en grov øl sennep og dijonsennep og de nye danske kartofler skader jo ikke Kan klart anbefales

4.96 from 21 votes (17 ratings without comment)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)