Kold nudelsalat med hakket svinekød - Nem asiatisk salat

Kold nudelsalat med hakket svinekød og grønne grøntsager

Kold nudelsalat med hakket svinekød og grønne grøntsager
Opskrift på nem måltidssalat med hakket gris og grøntsager.
Kold nudelsalat med hakket svinekød - Nem asiatisk salat

Denne her kolde nudelsalat med hakket svinekød og grønne grøntsager er en smagfuld ret inspireret af det asiatiske køkken. Medium nudlerne koges, skylles i koldt vand og vendes med saftigt hakket svinekød, som er stegt og vendt i en smagfuld marinade af bl.a. sojasauce, hoisin, lime, ingefær og hvidløg. Resultatet er en skøn ret med autentisk smag.

Salaten serveres kold og toppes med feldsalat, avocado, agurk, forårsløg og peanuts for en frisk og sprød tekstur.
Du kan også tilføje andre grøntsager efter eget valg eller bruge, hvad du har i køleskabet. Det er en lækker og alsidig ret, som hele familien vil elsker.

Kold nudelsalat med hakket svinekød - Nem asiatisk salat

Kold nudelsalat med hakket svinekød og grønne grøntsager

Opskrift på nem måltidssalat med hakket gris og grøntsager.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Asien
Keyword: Måltidssalat, Nudelsalat
Samlet tid: 20 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

Kødet

  • 500 g hakket svinekød
  • 1 skalotteløg, finthakket
  • 3 fed hvidløg, revet eller presset
  • 1/2 chili, snittet – juster selv efter styrke
  • 2 spsk ingefær, finthakket
  • 1/2 dl hoisin
  • 1/2 dl soya
  • 2 tsk sesamolie
  • 1 tsk fiskesauce
  • 1 lime, saften heraf
  • Friskkværnet peber
  • Olie

Salaten

  • 250 g nudler
  • 4 håndfulde feldsalat
  • 2 avocadoer, skåret i skiver
  • 1 agurk, skåret i skiver
  • 3 forårsløg, fintsnittet
  • Hakkede peanuts og evt. sesam

Sådan gør du

  • Varm en pande op, og steg kødet i en sjat olie.
  • Kog imens nudlerne so beskrevet på pakken, og skyl dem i rigeligt koldt vand.
  • Når kødet er ved at være færdigt tilsættes skalotteløg, hvidløg, chili og ingefær, som steges med et par minutter, eller til løget er klaret og kødet brunet færdigt.
  • Fjern det fra blusset, og rør de forskellige ingredienser til marinaden i – hoisin, soya, sesamolie, fiskesauce og limesaft.
    Smag til med friskkværnet peber, og evt. salt hvis der er behov for det.
  • Vend de kolde nudler med kødet, og rør det godt sammen.
  • Fordel det på 4 tallerkener sammen med feldsalat, avocado, agurk og forårsløg – og drys med hakkede peanuts.

Linkede opskrifter

  1. Anonym

    5 stars
    Lækkert

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)