Hjemmelavet knækbrød - Nem og hurtig opskrift med chia og birkes

Knækbrød med chia og birkes

Knækbrød med chia og birkes
Opskrift på det lækreste knækbrød fyldt med frø og kerner.
Denne portion giver 2 bageplader.
Hjemmelavet knækbrød - Nem og hurtig opskrift med chia og birkes

Lækkert sprødt knækbrød fyldt med frø og kerner der indeholder en masse gode kostfibre og sunde olier.
Det er så nemt at lave knækbrød, og smagen er bare så meget bedre end det du kan købe i butikkerne.
Det tager 2 min. at røre dejen sammen, rul ud og bag, – nemt og hurtigt. Jeg foretrækker at bage knækbrødet i almindelig ovn af 2 omgange, altså en plade ad gangen, men det kan man gøre som man vil.

Hjemmelavet knækbrød - Nem og hurtig opskrift med chia og birkes

Knækbrød med chia og birkes

Opskrift på det lækreste knækbrød fyldt med frø og kerner.
Denne portion giver 2 bageplader.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 45 minutter

Video af opskriften

Ingredienser

  • 2 dl

    vand

  • 1 dl

    raps eller olivenolie

  • 1 tsk

    bagepulver

  • 3 1/2 dl

    hvedemel

  • 2 tsk

    salt, fint

  • 1 1/2 dl

    havregryn

  • 1 dl

    solsikkekerner

  • 1 dl

    lys sesamfrø

  • 1 dl

    chia frø

  • 1 dl

    hørfrø

  • 1/2 dl

    hampefrø

  • Lys og mørk birkes til toppen

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Bland alle de tørre ingredienser i en skål og tilsæt derefter vand og olie.
  • Rør det sammen med en ske eller gaffel.
  • Del dejen i to og rul hver del ud mellem 2 stykker bagepapir så det ca. fylder en bageplade hver, - ca. 3 mm tykt.
  • Drys med lys og mørk birkes, og kør forsigtigt håndfladerne over så de bliver mast let ned i dejen.
  • Placer bagepapiret med dejen på, på en bageplade og rids dejen i ønskede størrelser. Jeg bruger en pizzaskærer.
  • Bag hver portion ved 200 grader i ca. 20 minutter.
  • Lad dine knækbrød afkøle på en rist.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)