Paprikagryde - Opskrift på paprikagryde med svinemørbrad

Klassisk paprikagryde med svinemørbrad

Klassisk paprikagryde med svinemørbrad
Opskrift på den bedste paprikagryde med svinemørbrad.
Paprikagryde - Opskrift på paprikagryde med svinemørbrad

Fantastisk paprikagryde med mør svinemørbrad, svampe og rød peber. Lækker cremet og med den skønneste smag.
Forår, sommer, efterår og vinter, – paprikagryde er altid et kæmpe hit herhjemme uanset årstid. Jeg serverer den både med ris, pasta eller kartoffelmos, alt efter hvad familien har lyst til.

Paprikagryde - Opskrift på paprikagryde med svinemørbrad

Klassisk paprikagryde med svinemørbrad

Opskrift på den bedste paprikagryde med svinemørbrad.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 2 timer
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 500 g

    svinemørbrad, skåret i strimler

  • 200 g

    cocktailpølser

  • 150 g

    bacon, skåret i store tern

  • 200 g

    svampe, skåret i skiver

  • 1

    løg, grofthakket

  • 1

    rød peberfrugt, skåret i strimler

  • 1 fed

    hvidløg, revet eller presset

  • 3 spsk

    tomatkoncentrat

  • 2 ds

    hakkede tomater

  • 4 dl

    grøntsags bouillon

  • 2 1/2 dl

    piskefløde

  • 2 spsk

    paprika

  • 1 spsk

    hvedemel

  • Salt og peber

  • Lidt olivenolie til stegning

Sådan gør du

  • Varm lidt olie i en gryde eller dyb pande, og steg bacon til den er gylden og let sprød.
  • Tilsæt cocktailpølserne og steg med et par minutter så de får lidt farve. Sæt til side.
  • Svits champignon godt af i 5 min., - tilsæt evt. mere olie hvis der er behov for det.
  • Steg kødet med og lad det brun godt af.
  • Tilsæt løg, peberfrugt og hvidløg og steg med et par minutter.
  • Tilsæt paprika og hvedemel, og varm det igennem, og tilsæt derefter tomatkoncentrat og rør de godt ind i blandingen.
  • Hæld de flåede tomater, grøntsags boullion og piskefløde over, og lader retten simre i minimum 30 min, gerne længere hvis tiden er til det.
  • Vendt til sidst den ristede bacon og pølser i retten, og varm det godt igennem.
  • Smag til med salt og peber og server med ris, pasta, kartoffelmos eller hvad du ønsker.
Paprikagryde - Opskrift på paprikagryde med svinemørbrad
Paprikagryde – Opskrift på paprikagryde med svinemørbrad
Paprikagryde - Opskrift på paprikagryde med svinemørbrad
Paprikagryde – Opskrift på paprikagryde med svinemørbrad

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*