Mørbradgryde med svinemørbrad - Opskrift på cremet paprikagryde

Mørbradgryde med svinemørbrad, bacon og pølser

Mørbradgryde med svinemørbrad, bacon og pølser - Paprikagryde med svinemærbrad
Opskrift på den bedste mørbradgryde/paprikagryde med svinemørbrad, bacon og pølser.
Mørbradgryde med svinemørbrad - Opskrift på cremet paprikagryde

Fantastisk lækker mørbradgryde med svinemørbrad, bacon, pølser, svampe og rød peber. Lækker cremet og med den skønneste smag.
En klassisk paprikagryde er altid et kæmpe hit herhjemme uanset årstid, og jeg serverer den både med ris, pasta eller kartoffelmos, alt efter hvad familien har lyst til.
Mørbradgryden kan også tilsættes ekstra grøntsager hvis du ønsker det, – prøv med squash, gulerod heller lignende.

Mørbradgryde med svinemørbrad - Opskrift på cremet paprikagryde

Mørbradgryde med svinemørbrad, bacon og pølser - Paprikagryde med svinemærbrad

Opskrift på den bedste mørbradgryde/paprikagryde med svinemørbrad, bacon og pølser.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.74 fra 30 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk, Gourministeriet
Keyword: Danskmad, Gryderetter
Samlet tid: 1 time
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 500 g

    svinemørbrad, skåret i strimler

  • 200 g

    cocktailpølser

  • 150 g

    bacon, skåret i store tern

  • 200 g

    svampe, skåret i skiver

  • 1

    løg, grofthakket

  • 1

    rød peberfrugt, skåret i strimler

  • 1 fed

    hvidløg, revet eller presset

  • 3 spsk

    tomatkoncentrat

  • 1 ds

    hakkede tomater

  • 2 1/2 dl

    grøntsags bouillon

  • 2 1/2 dl

    piskefløde

  • 2 spsk

    paprika

  • Salt og peber

  • Lidt olivenolie til stegning

Sådan gør du

  • Varm lidt olie i en gryde eller dyb pande, og steg bacon til den er gylden og let sprød. Læg den til side på en tallerken.
  • På samme pande steges cocktailpølserne til de er let brunede, - læg også disse til side.
  • Svits champignon godt af i 5 min. på samme pande, - tilsæt evt. mere olie hvis der er behov for det.
  • Steg kødet med og lad det brune godt af, - krydr med salt og peber
  • Tilsæt løg, peberfrugt og hvidløg og steg med et par minutter.
  • Tilsæt paprika og varm det igennem, og tilsæt derefter tomatkoncentrat og rør det godt sammen.
  • Hæld de hakkede tomater, grøntsags boullion og piskefløde over, tilsæt den stegte bacon, og lader retten simre i minimum ca. 20 minutter.
  • Vendt til sidst de ristede pølser i retten, og varm det godt igennem.
  • Smag til med salt og peber og server med ris, pasta, kartoffelmos eller hvad du ønsker.
Paprikagryde - Opskrift på paprikagryde med svinemørbrad
Mørbradgryde med svinemørbrad – Opskrift på cremet paprikagryde

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)