
Lækker klassisk burger med masser af cheddar, grønt og hjemmelavet burgerdressing.
Smid bøfferne en tur på grillen, eller steg dem i en smule olie på en pande, – top med cheddar mens bøfferne er lune så det smelter ned over kødet.
Server den gerne i hjemmebagte burgerboller, det er altså lige prikken overi’et, – og ellers købt nogle lækre boller i et supermarked.

Klassisk burger - Cheeseburger
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 800 g
hakket oksekød
- 4
burgerboller, prøv disse lækre hjemmebagte burgerboller
- 12 skiver
syltede agurker
- 1/4 iceberg salat, fintsnittet
- 2 tomater, skåret i skiver
- 1 løgpulver - kan erstattes af 1/4 lille løg, finthakket
- 8 skiver cheddar
-
Olie
Burgerdressing
- 1 1/2 dl
mayonnaise
- 2 spsk
ketchup
- 1 tsk
sød sennep
- 10 skiver
syltede agurker, finthakket
- 1/2 tsk
løgpulver
- 1/2 tsk
paprika
-
Salt og hvid peber
Sådan gør du
Burgerdressing
- Bland alle ingredienserne til dressingen og smag til med salt og peber.
- Opbevar den på køl til den skal serveres.
Klassisk burger
- Del kødet i 4 lige store stykker og form dem til flade bøffer, - krydr med salt og peber.
- Steg bøfferne i en smule olie på en pande, eller smid dem en tur på grillen. Herhjemme kan vi god lide dem rosa, men steg dem som ønsket. Top bøfferne med 1-2 skiver cheddar på hver.
- Lun burgerbollerne i ovnen, - ca. 3-5 min. ved 180 grader.
- Saml din burger, - top den nederste bolle med dressing, iceberg, bøf, løgringe, tomater og syltede agurker. Smør top bollen med burgerdressing og læg denne på din burger, - så er der serveret.

